مقاله اثر کاپاراگینان برویژگی پایدارکنندگی کربوکسیل متیل سلولز در شیر – آب تمشک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر کاپاراگینان برویژگی پایدارکنندگی کربوکسیل متیل سلولز در شیر – آب تمشک دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر کاپاراگینان برویژگی پایدارکنندگی کربوکسیل متیل سلولز در شیر – آب تمشک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر کاپاراگینان برویژگی پایدارکنندگی کربوکسیل متیل سلولز در شیر – آب تمشک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر کاپاراگینان برویژگی پایدارکنندگی کربوکسیل متیل سلولز در شیر – آب تمشک :

تعداد صفحات:۹

چکیده:

امروزه به کمک انواع سازوکارهای طبیعی اما پیچیده انواع مواد غذایی با ارزش تغذیه ای بالا خوش طعم و با قابلیت نگهداری طولانی در بسیاری از نقاط جهان تولید می شوند از جمله این مواد غذایی نوشیدنیهای برپایه شیر هستند که انواع شیر طعم دار و نوشیدنی های شیری اسیدی را در بر میگیرند همچنین امورزه باتوجه به اهمیت مسائل مربوط به اقتصادی بودن تولید به ویژه کوتاه کردن زمان تولید صنعتگران برای تهیه سریع تر و به صرفه تر و نیز جهت جلوگیری از مشکل عدم امکان کنترل دقیق نکات ایمنی غذایی ناشی از استفاده از کشتهای باکتریایی فعالیت متغیر و ناهمگن ناخالص بودن کشتهای باکتریایی و حضور انواع مختلف باکتری ها در کشت از روشهای اسیدی کردن مستقیم توسط اسیدهای خوراکی یا اب میوه ها استفاده می کنند. در تحقیق حاضر اثر صمغ کربوکسیل متیل سلولز برپایداری شیر ت آب تمشک و همچنین اثر کاپا کاراگینان در بهبود پایدارکنندگی این صمغ مورد ارزیابی قرارگرفت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.