مقاله ارزیابی خصوصیات انتی اکسیدانی و رادیکال گیرندگی عصاره اتانولی برگ گیاه سنا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی خصوصیات انتی اکسیدانی و رادیکال گیرندگی عصاره اتانولی برگ گیاه سنا دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی خصوصیات انتی اکسیدانی و رادیکال گیرندگی عصاره اتانولی برگ گیاه سنا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی خصوصیات انتی اکسیدانی و رادیکال گیرندگی عصاره اتانولی برگ گیاه سنا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی خصوصیات انتی اکسیدانی و رادیکال گیرندگی عصاره اتانولی برگ گیاه سنا :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

با پیشرفت علوم و صنایع غذایی گرایش روزافزونی به جایگزینی افزودنیهای طبیعی به جای انواع سنتزی در مواد غذایی بوجود امده است با توجه به اثرات سوء و نامطلوب انتی اکسیدانهای سنتزی برروی بدن انسان و با علم به اینکه حذف انتی اکسیدانها زمینه را برای تجمع مواد مضر ناشی از اکسیداسیون چربی ها در مواد غذایی فراهم می کند به طوریکه سبب ایجاد اختلالاتی در بدن می شود استفاده از انتی اکسیدانهایی با منشا طبیعی در چربی ها و روغنهای خوراکی به عنوان یک راه حل منطقی در نظر گرفته می شود. بنابه دلایل ذکر شده دراین پژوهش ابتدا ترکیبات فنلی برگ سنا توسط حلال اتانول به روش پرکولاسیون استخراج شد. راندمان استخراج عصاره اتانولی ۱۰/۳% گزارش شد سپس میزان کل ترکیبات فنولی موجود در عصاره به روش فولین – سیوکالتیو تعیین گردید نتایج بیانگر این مطلب بود که مقدار این ترکیبات در عصاره اتانولی ۴۷۶±۰/۰۰۵ برحسب گرم اسید گالیک موجود در یک کیلوگرم ماده خشک میباشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.