مقاله ارزیابی روشهای میکروبیولوژی در جداسازی کپک ها ومخمرها با استفاده از محیط های کشت YGC / DG18 / DRBCA


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی روشهای میکروبیولوژی در جداسازی کپک ها ومخمرها با استفاده از محیط های کشت YGC / DG18 / DRBCA دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی روشهای میکروبیولوژی در جداسازی کپک ها ومخمرها با استفاده از محیط های کشت YGC / DG18 / DRBCA  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی روشهای میکروبیولوژی در جداسازی کپک ها ومخمرها با استفاده از محیط های کشت YGC / DG18 / DRBCA،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی روشهای میکروبیولوژی در جداسازی کپک ها ومخمرها با استفاده از محیط های کشت YGC / DG18 / DRBCA :

تعداد صفحات:۲

چکیده:

هدف از ارائه این مقاله معرفی محیط کشت دستیابی به روش مرجع کلاسیک و بهینه سازی جستجو و شمارش کپک ها و مخمرها به عنوان یکی از فاکتورهای مهم کنترل اصول بهداشتی در صنایع غذایی می باشد. کلیه ازمونها برروی سوشهای استاندارد ساکارومیسسز سرویزیه TCC9763 و اسپرژیلوس نیجر ATCC16404به عنوان کنترل مثبت و سویه اشریشیا کلی ATCC 25922 به عنوان کنترل منفی و ۴۰ نمونه اب میوه با میزان فعالیت آبی Wa مساوی یا بیشتر از ۰/۹۵ و ۴۰ نمونه میوه خشک با رطوبی ۱۵% با میزان فعالیت ابی مساوی یا بیشتر از ۰/۶۰ انجام شد. کلیه کشت ها در شرایط هوازی دمای ۲۵ درجه سلسیوس به مدت ۵ الی ۷ روز انکوبه گذاری شدند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.