مقاله استفاده از نانوذرات سیلور با توجه به خاصیت انتی باکتریال در بسته بندی مواد غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله استفاده از نانوذرات سیلور با توجه به خاصیت انتی باکتریال در بسته بندی مواد غذایی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله استفاده از نانوذرات سیلور با توجه به خاصیت انتی باکتریال در بسته بندی مواد غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله استفاده از نانوذرات سیلور با توجه به خاصیت انتی باکتریال در بسته بندی مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله استفاده از نانوذرات سیلور با توجه به خاصیت انتی باکتریال در بسته بندی مواد غذایی :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

نانوذرات نقره یکی از محصولات فناوری می باشد این ذرات را با توجه به خاصیت انتی باکتریال آنها می توان با پلیمرهای گوناگونمخلوط کرد در بسته بندی موادغذایی استفاده نمودو بدین وسیله از فساد میکروبی موادغذایی جلوگیری نمود روشهایی که در حال حاضر برای کنترل میکروبهای عامل فساد موادغذایی استفاده می شود دارای معایبی هستند که ا زجمله می توان به عملکرد پایین این روشها سازگاری میکروب با موادنگهدارنده می توان اشاره کرد نانوذرات نقره با میکروارگانیسم ها واکنش شیمیای نمیدهند بلکه در نابودی آنها به عنوان کاتالیزور عمل می کند به همین دلیل میکروارگانیسم در مقابل آن هیچگونه مقاومتی ا زخودنشان نمی دهند و خطر جهش ژنتیکی میکروارگانیسم که د راستفاده از سموم وجوددارد هم از بین می رود در این مقاله به بررسی مکانیسم های انتی باکتریال این مواد اشاره شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.