مقاله استفاده ازنانوتکنولوژی در تولید و بسته بندیمواد غذایی و اثرات امنیتی این تکنولوژی بر ماده غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله استفاده ازنانوتکنولوژی در تولید و بسته بندیمواد غذایی و اثرات امنیتی این تکنولوژی بر ماده غذایی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله استفاده ازنانوتکنولوژی در تولید و بسته بندیمواد غذایی و اثرات امنیتی این تکنولوژی بر ماده غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله استفاده ازنانوتکنولوژی در تولید و بسته بندیمواد غذایی و اثرات امنیتی این تکنولوژی بر ماده غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله استفاده ازنانوتکنولوژی در تولید و بسته بندیمواد غذایی و اثرات امنیتی این تکنولوژی بر ماده غذایی :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

نانو در زبان یونانی به معنای کوتوله است که درواقع اندازه ای در حدود ۱۰ به توان ۹- است بطو رمثال تار موی انسان بطور متوسط قطری معادل ۵۰۰۰ نانومتر دارد و یا یک سلول باکتریایی قطری معادل چند صد نانومتر دارد ریچارد فاینمن در سال ۱۹۵۹ در یک همایش جامعه فیزیک امریکا طی یک سخنرانی بحث خواص اتمی ذرات را مطرح کرد وی پیشنهاد کرد که می توان اتمهای مجزا را دستکاری کرد و مواد و ساختارهای کوچکی را تولید نمود که خواص متفاوتی دارند فایمن در سال ۱۹۶۵ موفق به ساخت سیلیکونهای منفذ دار و تولید نانوذرات فلزی شد از خصوصیات مواد نانو نسبت سطح به حجم بالای نانو مواد است د رمقیاس نانو اشیا شروع به تغییر رفتار می کند و رفتار سطوح بررفتار توده ای ماده غلبه م ی کند و در حقیقت این مقیاس قوانین فیزیک کوانتوم وارد صحنه می شود و امکان کنترل خواص ذاتی ماده از جمله دمای ذوب وخواص مغناطیسی وجود خواهد داشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.