مقاله استفاده زیستی از اب پنیر برای تولید اسید لاکتیک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله استفاده زیستی از اب پنیر برای تولید اسید لاکتیک دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله استفاده زیستی از اب پنیر برای تولید اسید لاکتیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله استفاده زیستی از اب پنیر برای تولید اسید لاکتیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله استفاده زیستی از اب پنیر برای تولید اسید لاکتیک :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

در صنایع لبنی در سرتاسر دنیا مقادیر زیادی آب پنیر در هر لیتر شیر عمل اوری شده تولید می شود بنابراین هدررفتن آن می تواند خسارت بالقوه ای برای صنعت مواد غذایی و انرژی باشد زیرا در اب پنیر حدود ۵۵% از کل مواد غذایی شیر وجود دارد ازانجا که لاکتوز عمده ترین ترکیب جامد اب پنیر است می توان از آن در تولید اسید لاکتیک بهره برد سالانه حدود ۸۰۰۰۰ تن اسید لاکتیک در سراسر جهان تولید می شود حدود ۹۰% آن با تخمیر LAB و بقیه به صورت مصنوعی با هیدرولیز لاکتوز تولید می شود این بررسی با هدف تمرکز برروی تکنیک های مختلف بیوتکنولوژیکی بوده که از آب پنیر برای تولید اسید لاکتیک استفاده شده است موفقیت دراین پروسه ها با بهینه سازی تمامی پارامترهای تخمیری به منظور دستیابی به استحکام بالا همراه با قابلیت تولید زیاد کاربری کم و هزینه های پایین در ارتباط می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.