مقاله اکریل امید و نقش آن در تهدید امنیت غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اکریل امید و نقش آن در تهدید امنیت غذایی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اکریل امید و نقش آن در تهدید امنیت غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اکریل امید و نقش آن در تهدید امنیت غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اکریل امید و نقش آن در تهدید امنیت غذایی :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

کشف اکریل امید در ابتدای قرن ۲۱ توسط محققان سوئدی صورت گرفت اکریل امید یک جامدکریستالی بی رنگ است که باعث جهش ژنتیکی شده و در انسان موجب مسمومیت سیستم عصبی می شود همچنین برای حیوانات سرطان زا است اما اثرات سرطانزایی آن در انسان ثابت نشده است اکریل امید دارای وزن مولکولی ۹۰۱۷ و نقطه ذوب ۵۷۸ درجه سانتی گراد می باشد که هنگام اماده سازی غذاهای حاوی کربوهیدرات و یا غذاهای حاوی اسید امینه اسپارژین و گلوکز در دمایهای بالاتر از ۱۲۰ درجه سانتی گراد و با شیوه های سرخ کردن کباب کردن و پختن به وجودمی اید اکریلامید در چیپس سیب زمینی، بیسکویت، کلوچه، غلات صبحانه ای و نان دیده می شود از این میان چیپس سیب زمینی و سیب زمینی سرخ کردن بیشترین میزان و نانهای نرم و غلات کمترین میزان اکریل امید را دارا هستند بطوریکه متوسط اکریل امید در سیب زمینی سرخ شده به حدود ۱۰۰۰ در بیسکویت وکلوچه ۲۸۰ در نان برشته ۱۶۰ و درنان نرم به ۵۰ میلی گرم در کیلوگرم می رسد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.