مقاله انتی اکسیدانهای طبیعی غلات و نقش ایمنی زای انها در ارتقا سلامت


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله انتی اکسیدانهای طبیعی غلات و نقش ایمنی زای انها در ارتقا سلامت دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله انتی اکسیدانهای طبیعی غلات و نقش ایمنی زای انها در ارتقا سلامت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله انتی اکسیدانهای طبیعی غلات و نقش ایمنی زای انها در ارتقا سلامت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله انتی اکسیدانهای طبیعی غلات و نقش ایمنی زای انها در ارتقا سلامت :

تعداد صفحات:۹

چکیده:

غلات حاوی انتی اکسیدانهای طبیعی هستند ترکیباتی که نه تنها در مهار رادیکال ازاد در سیستمهای زیستی موثر می باشند بلکه در جلوگیری از فساد مواد غذایی نیز نقش دارند دراین مقاله سعی شده است انتی اکسیدانهای طبیعی در غلات مختلف بررسی شده و نقش آنها در سلامت انسان و تاثیر عوامل مختلف از جمله تخمیر و شرایط محیطی بر میزان انتی اکسیدانهای غلات به طور مختصر بحث گردد محصولات تهیه شده از غلات پتانسیل انتی اکسیدانی خوبی دارند که مرتبط با اسید فنولیک می باشند گونه هایی از غلات که رنگی هستند نسبت به آنها یی که فاقد رنگ هستند انتی اکسیدان بیشتری دارند براساس گزارشات میزان انتی اکسیدانها با استخراج الکلی بدین ترتیب می باشد: جو>جودوسر>گندم>چاودار. ترکیبات فنلی دارای خوصا زیستیانتی اکسیداین ،ضدپیری، ضد التهاب ، ضد سرطان ، ضد اترواسکلروسیس و محافظ قلب و عروق می باشند استفاده از تخمیر به عنوان یک روش فراوری می تواند موجب بالا بردن ترکیبات فعال زیستی در غلات و باتغییرات ترکیبات مغذی باعث بهبود محصولات شود

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.