مقاله ایزومرهای ترانس و روشهای کاهش آنها در روغنهای نباتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ایزومرهای ترانس و روشهای کاهش آنها در روغنهای نباتی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ایزومرهای ترانس و روشهای کاهش آنها در روغنهای نباتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ایزومرهای ترانس و روشهای کاهش آنها در روغنهای نباتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ایزومرهای ترانس و روشهای کاهش آنها در روغنهای نباتی :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

امروزه روی جنبه های ایمنی و سلامت روغنهای خوراکی مطالعات فراوانی انجام می شود کاهش میزان مصرف اسیدهای چرب اشباع و ترانس توجه به منابع روغنی سلامت بخش و استفاده بیشتر از اسیدهای چرب ضروری در مواد غذایی حاوی روغن از جمله اهداف مهمی هستند که جهت ارتقا سلامت در جامعه مورد توجه قرارگرفته اند. دراین میان اسیدهای چرب ترانس به دلیل ایجاد بیماریهای قلبی و عروقی سکته های قلبی و مغزی افزایش کلسترول بد LDL و کاهش کلسترول خوب HDL از اهمیت ویژه ای برخوردارند. عوامل ضدتغذیه ای و اثرات سوء اسیدهای چرب ترانس بر سلامتی موجب شد تا تلاشهایی به منظور کاهش تولید آنها د رفرایند تولید روغنهای جامد و نیمه جامد هیدروژنه صورت گیرد. روشهایی مانند اینتراستریفیکاسیون هیدروژناسیون به روش الکتروشیمیایی و روش مخلوط کردن از جمله روشهای جایگزین هیدروژناسیون معمولی می باشد که به منظرو کاهش میزان اسیدهای چرب ترانس تولید شده بکار می روند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.