مقاله بررسی اثر عوامل عملیاتی بر اندازه میکروکپسول روغن ماهی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر عوامل عملیاتی بر اندازه میکروکپسول روغن ماهی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر عوامل عملیاتی بر اندازه میکروکپسول روغن ماهی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر عوامل عملیاتی بر اندازه میکروکپسول روغن ماهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر عوامل عملیاتی بر اندازه میکروکپسول روغن ماهی :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

میکروکپسولهای حاوی امگا -۳ می تواند به مواد غذایی ا زجمله شیر و ابمیوه به منظور غنی سازی اضافه گردد به این ترتیب باعث افزایش مدت زمان ماندگاری و پایداری امگا -۳ در برابر اکسیژن میش ود و تولید آن می تواند گامی در جهت جلوگیری از واردات امگا -۳ کشور وعدم خروج ارز باشد ژلاتین و صمغ عربی برای کپسوله کردن امگا -۳ استفاده شد و کپسولها به روش کواسرواسیون ترکیبی تهیه گردید پارامترهای متغیر دورهمزن ۱۰۰۰ ، ۷۵۰ ، ۵۰۰ ، ۳۰۰ و ۱۰۰ rpm استفاده از پلی وینیل الکل و گلوتارالدئید می باشد میکروکپسوها با دستگاه تعیین کننده اندازه ذرات انالیز شدند میانگین اندازه ذرات در سرعتهای مختلف همزن از۱۰۰۰rpm750 rpm500 rpm300 rpm100 rpm به ترتیب برابر با ۵۳۷/۲±۰/۸ m و ۸۴/۴±۰/۵m و ۱۲/۹۸±۰/۴ mو ۸/۲۴±۰/۵ m و ۴ ± ۰/۷ m بود نتایج نشان داد که بهترین شرایط تهیه میکروکپسول در دور ۱۰۰۰rpm همراه با پلی وینیل الکل و گلوتارالدئید می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.