مقاله بررسی اهمیت مایکوتوکسین ها در برنج و روشهای سنجش آن
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی اهمیت مایکوتوکسین ها در برنج و روشهای سنجش آن دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی اهمیت مایکوتوکسین ها در برنج و روشهای سنجش آن کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اهمیت مایکوتوکسین ها در برنج و روشهای سنجش آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی اهمیت مایکوتوکسین ها در برنج و روشهای سنجش آن :
تعداد صفحات:۹
چکیده:
برنج قوت غالب و یکی از منابع اصلی کربوهیدرات رژیم غذایی مردم ایران است طیف نسبتا وسیعی از گونه های قارچ کپکی مانند اسپرژیلوس ها پنی سیلیوم ها فوزاریوم ها و ; قدرت تولید مقادیر زیادی از افلاتوکسین ها فومونیزین ها ، زرالنون ها ، اکراتوکسین ها و ; بعنوان مایکوتوکسین ها دارای خاصیت سرطان زایی ، نفروتوکسیسیتی ، استروژنیسم و ; را دارا می باشند که مصرف اغذیه الوده به این مایکوتوکسین ها بعنوان یکی از عوامل بروز سرطان های کبد، کلیه و ازوفاژال و ; در انسان و حیوان ارزیابی شده است حد مجاز رواداری افلاتوسیک در برنهج ۵ و مجموع انواع افلاتوکسین ها ۳۰ است حد مجاز رواداری اکراتوکسین در برنج ۵ است حد استاندارد جهانی برای زرالنون ۳۰-۱۰۰ grm و حد استاندارد اروپایی برای غلات ۱۰۰ grmاست روشهای مختلفی برای شناسایی و تعیین مایکوتوکسین ها در غذایانسان وجود دارند که عبارتند از ارزیابی ایمونولوژیک و روشهای کروماتوگرافی. ارزیابی های ایمونولوژیک یکی از روشهای مورد استفاده در انالیز مایکوتوکسین ها می باشند. رایج ترین روش این گروه ELISA می باشد
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.