مقاله بررسی ایمنی میکروبی فرایند فشار هیدرستاتیک بالا در مواد غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی ایمنی میکروبی فرایند فشار هیدرستاتیک بالا در مواد غذایی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی ایمنی میکروبی فرایند فشار هیدرستاتیک بالا در مواد غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ایمنی میکروبی فرایند فشار هیدرستاتیک بالا در مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی ایمنی میکروبی فرایند فشار هیدرستاتیک بالا در مواد غذایی :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

فرایند فشار هیدروستاتیک بالا (High Hydrostatic Pressure به عنوان یک روش جدید غیرحرارتی پتانسیل فراوانی در تولید محصولات غذایی ایمن تر از لحاظ میکروبیولوژیکی داشته و خواص طبیعی غذا را حفظ می کند مطالعات علمی در مورد این فرایند و کاربردهای صنعتی آن در دو دهه گذشته بطور گسترده بررسی شده است و بسیاری از منابع علمی موارد استفاده مزایا و محدودیت های آنرا بیان کرده اند این مقاله اثر HHP را روی میکروارگانیزم های پاتوژن غذایی ساختار آنها مکانیزم های تطبیقی و فاکتورهای درونی و بیرونی که کاربرد آنرا با تاکید بر ایمنی میکروبی تحت تاثیر قرار میدهند بیان می کند همچنین علاوه بر تشخیص و تعیین خطرات میکروبی کنترل بهینهسازی و اعتبار تیمار HHP برای بررسی و مدل سازی اثر کشندگی این فرایند موردتوجه قرارگرفته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.