مقاله لزوم بررسی استانداردهای مواد افزودنی درمحصولات غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
13 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله لزوم بررسی استانداردهای مواد افزودنی درمحصولات غذایی دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله لزوم بررسی استانداردهای مواد افزودنی درمحصولات غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله لزوم بررسی استانداردهای مواد افزودنی درمحصولات غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله لزوم بررسی استانداردهای مواد افزودنی درمحصولات غذایی :

تعداد صفحات:۲۰

چکیده:

طبق تعریف FDA افزودنیها موادی هستند که توسط عمل مستقیم یا غیرمستقیم انسان به غذا واردمی شوند و جز تشکیل دهنده طبیعی غذا نیستند و بایستی برای حصول اطمینان از ایمنی ازمایش شوند ومیزان استفاده از انها تایید شود اگر اضافه کردن ترکیب افزودنی به منظور پنهان ساختن یک عیب در محصول باشد به عنوان تقلب محسوب می شود. نگهدارنده ها آن دسته از مواد افزودنی هستند که به جهت ممانعت از رشدمیکروارگانیسم های بیماری زا یا مولد فساد به محصولات غذایی صنعتی اضافه می شود. که نوع و دوز مصرف آنها برای هر ماده غذایی توسط قوانین استاندارد تعریف شده است و تحت کنترل می باشد. امروزه درمصرف مواد غذایی مصرف کنندگان همواره کنجکاو هستندکه میزان خطر موجود در مصرف افزودنی های غذا را بدانند. این مقاله می کوشد ضمن معرفی نگهدارنده های مورد استفاده در صنعت غذا خصوصا فراورده های لبنی به بررسی میزان کارامدی استانداردهای تدوین شده در خصوص افزودنی ها بپردازد و در نهایت به ارائه راهکارهای عملی در خصوص برقراری ایمنی غذا بپردازد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.