مقاله میکروانکپسوله کردن روغن ماهی به روش spray drying
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله میکروانکپسوله کردن روغن ماهی به روش spray drying دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله میکروانکپسوله کردن روغن ماهی به روش spray drying کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله میکروانکپسوله کردن روغن ماهی به روش spray drying،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله میکروانکپسوله کردن روغن ماهی به روش spray drying :
تعداد صفحات:۴
چکیده:
انکپسوله کردن یک تکنولوژی در حال گسترش است که در زمینه های مختلفی ا زجمله داروسازی و صنعت غذا کاربرد دارد دراین روش ذرات ماده به عنوان هسته با ماده ای دیگر به عنوان دیواره اصطلاحا بسته بندی شده و به فرم میکروکپسول درمیاید یکی از روشهای رایج تولید کپسول ها spray drying است که طی آن روغن مایع و مواد معطر به فرم امولسیون و سپس به فرم پودر خشک در میاید در روش spray drying از بین رفتن مواد فرار جلوگیری به عمل آمده و طول عمر ماده با کاهش تعداد روغنهای کپسوله نشده در سطح ذرات پودر افزایش مییابد کپسولهای بدست امده فاقد بو بوده و می توان از آنها در صنعت غذا برای بهبود ارزش تغذیه ای غذاهای مختلف استفاده کرد دراین مقاله به بررسی تولید میکروکپسوهای روغن ماهی به این روش می پردازیم.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.