مقاله تولید تره هالوز توسط مخمرها و جنبه های بیوتکنولوژی آن با تاکید بر کاربردهای آن درصنایع غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تولید تره هالوز توسط مخمرها و جنبه های بیوتکنولوژی آن با تاکید بر کاربردهای آن درصنایع غذایی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تولید تره هالوز توسط مخمرها و جنبه های بیوتکنولوژی آن با تاکید بر کاربردهای آن درصنایع غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تولید تره هالوز توسط مخمرها و جنبه های بیوتکنولوژی آن با تاکید بر کاربردهای آن درصنایع غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تولید تره هالوز توسط مخمرها و جنبه های بیوتکنولوژی آن با تاکید بر کاربردهای آن درصنایع غذایی :

تعداد صفحات:۹

چکیده:

تره هالوز یک دی ساکارید غیر احیا کننده متشکل از دو قند گلوکز با پیوند D-a- گلوکز پیرانوزیل گلوکوپیرانوزید میباشد این قند به میزان زیاد درمخمرها باکتریها قارچها و جلبکها و همچنین برخی از حشرات بی مهرگان و گیاهان یافت می شود ابتدا به نظر می رسید که تره هالوز یک منبع ذخیره ای کربوهیدرات می باشد اما مطالعات اخیر روی مخمرها وجود ارتباطی میان محتوای تره هالوز و مقاومت مخمر در برابر استرسهای محیطی و شرایط زیان اوری چون دمای بالا ، انجماد، خشکی سلول، وجود پراکید هیدروژن ، فشار اسمزی بالا و غلظت بالای اتانول را نشان داد بررسی برروی محتوای تره هالوز مخمرها اثبات کردکه عملکرد اصلی تره هالوز در سلولها یمخمر تنها به عنوان یک منبع ذخیره انرژی نمی باشد بلکه تره هالوز به عنوان یک محافظت کننده با کارایی بالا و تقویت کننده مقاومت ترکیبات سلولی از قبیل غشاهای سلولی و پروتئین ها عمل می کند که این یافته ها استفاده از تره هالوز را به عنوان یک ماده محافظ در زمینه های متنوعی را سبب گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.