مقاله جایگاه ذبح اسلامی در تولید غذای حلال
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله جایگاه ذبح اسلامی در تولید غذای حلال دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله جایگاه ذبح اسلامی در تولید غذای حلال کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله جایگاه ذبح اسلامی در تولید غذای حلال،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله جایگاه ذبح اسلامی در تولید غذای حلال :
تعداد صفحات:۴
چکیده:
اسلام به عنوان کامل ترین دین برنامه مدونی برای شیوه زندگی مومنان داشته و برای واژه های حلال، حرام و مکروه در حوزه صنایع غذایی تفاسیری دارد که با درنظر گرفتن تاثیر آنها در سلامتی انسان و ضع شده اند حلال در دین اسلام به معنی مجاز بودن برای مصرف و کاربرد است خوردن غذای حلال و پاک یکی از دغدغههای اصلی مسلمانان کشورهای غیراسلامی و گاها اسلامی می باشد یکی از اصول مهم در تولید غذای حلال ذبح اسلامی است باید مطابق با اصول خاصی انجام شود بدین صورت که باید توسط شخص مسلمان معتقد و گاه به روشهای ذبح اسلامی انجام شود حیوان باید زنده و دارای علائم حیاتی بوده و ربه قبله باشد عبارت بسم الله باید قبل از ذبح هر حیوان ذکر شود ضمنا وسیله ذبح باید فلز تیز باشد و طان آن باید نای، مری شاهرگ اصلی و رگهای گردن کاملا قطع شوند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.