مقاله مدیریت یکپارچه منابع آب در حوضه های آبریزالزام یا انتخاب(مطالعه موردی: مطالعات سیستمی حوضه آبریز کرخه از منظر اجتماعی)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مدیریت یکپارچه منابع آب در حوضه های آبریزالزام یا انتخاب(مطالعه موردی: مطالعات سیستمی حوضه آبریز کرخه از منظر اجتماعی) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مدیریت یکپارچه منابع آب در حوضه های آبریزالزام یا انتخاب(مطالعه موردی: مطالعات سیستمی حوضه آبریز کرخه از منظر اجتماعی)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مدیریت یکپارچه منابع آب در حوضه های آبریزالزام یا انتخاب(مطالعه موردی: مطالعات سیستمی حوضه آبریز کرخه از منظر اجتماعی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مدیریت یکپارچه منابع آب در حوضه های آبریزالزام یا انتخاب(مطالعه موردی: مطالعات سیستمی حوضه آبریز کرخه از منظر اجتماعی) :

تعداد صفحات:۱۷

چکیده:

طی دهه های اخیر، تشدید بحران آب و گسترش دامنه آن در مقیاس جهانی بصورت کاهش امکانات عرضه و افزایش تقاضا و تشدید رقابت و بروز تعارضات ملی، منطقه ای و محلی میان استفاده کنندگان، آلودگی بی سابقه منابع سطحی و زیرزمینی، کارایی نامطلوب اقتصادی و وجود بی عدالتی در توزیع و مصرف آب و; موجب شده تا رویکرد مبتنی بر توسعه انسان محور و مشارکت جو در قالب مدیریت یکپارچه منابع آب در سطح حوضه های آبریز به پارادایم غالب مدیریت آب در جهان معاصر بدل گردد. در همین راستا ضرورت انجام مطالعات سیستمی در سطح حوض ههای آبریز بعنوان پشتوانه ای برای تصمیم گیری و نیل به مدیریت یکپارچه، مورد توجه برنامه ریزان قرار گرفته است. مدیریت یکپارچه منابع آب، سعی در تخصیص بهینه منابع آبی و جلوگیری از استفاده نامطلوب از این منابع، توجه به نسل های آینده و حفظ و حراست از اکوسیستم های طبیعی دارد. بنابراین هدف اصلی از مطالعات مدیریت یکپارچه منابع آب تشخیص و تعیین انتخاب ها و اختیارهایی برای مدیریت اراضی و منابع آب است. این مدیریت به ابعاد مختلفی از نهادها و ارگانهای دولتی (در سطوح ملی، میانی و منطقه ای) و مردم و فرهنگ جوامع (انسانی واقع در سطح حوضه) نیز توجه دارد پس ضرورت جامع نگری و بررسی یکپارچه آن، اجتناب ناپذیر م یباشد. بر این اساس یکی از جنب ههای مطالعات سیستمی کرخه، بررسی های اجتماعی است که ضمن شناسائی ذیمدخلان در حوضه کرخه ، به بررسی مهمترین چالشها و تعارضات شکل گرفته ناشی از بهره برداری از منابع آب در آن حوضه م یپردازد. گفتنی است حوضه آبریز کرخه، از لحاظ تقسیمات سیاسی و اداری، هفت استان از استان های کشور (استانهای کرمانشاه، همدان، لرستان، مرکزی، کردستان، ایلام و خوزستان) را تحت پوشش خود قرار داده است. در مجموع ۳۱ شهرستان، ۴۷۷۵ سکونتگاه روستائی (دارای سکنه) و ۵۶ کانون شهری از استانهای مذکور در این محدوده استقرار یافته است. علاوه بر این، حوضه کرخه با داشتن امکانات بالقوه توسعه کشاورزی، دارای بیش از یک میلیون هکتار اراضی قابل آبیاری است و دستیابی به رشد و توسعه در حد ظرفیت منابع تولید انرژی برقابی و کشاورزی این حوضه مستلزم رفع محدودیتها و تنگناهای موجود از یک سو و برنامه ریزی در استفاده بهینه از منابع آب و خاک آن، از سوی دیگر م یباشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.