مقاله راهکارهایی پس از برداشت برای کاهش الودگی ناشی از باکتریهای روده ای در سبزی ها


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله راهکارهایی پس از برداشت برای کاهش الودگی ناشی از باکتریهای روده ای در سبزی ها دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله راهکارهایی پس از برداشت برای کاهش الودگی ناشی از باکتریهای روده ای در سبزی ها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله راهکارهایی پس از برداشت برای کاهش الودگی ناشی از باکتریهای روده ای در سبزی ها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله راهکارهایی پس از برداشت برای کاهش الودگی ناشی از باکتریهای روده ای در سبزی ها :

تعداد صفحات:۹

چکیده:

تمام میوه ها و سبزیجات طی فرایند برداشت دارای یک نوع بار میکروبی می شوند این بار میکروبی می تواند شامل میکروارگانیسم های بیماری زای روده ای باشد مهمترین عامل برای تولید ایمن میوه و سبزی این است که مواداولیه عاری از الودگی باشد چرا که سبزی الوده به صورت بالقوه برای انسان خطرناک است روشهای مبتنی بر شستشو با کلر برای میوه و سبزیجات تازه بطور معمول در سراسر جهان استفاده می شود این سیستمهای شستشویی که از کلر استفاده می کنند برای سلامتی انسان مضر هستند علاوه بر خطر مستقیم ترکیبهای کلر این ترس وجود دارد که این ترکیبها از طریق واکنش با ترکیبهای الی دیگر ترکیبات به مراتب خطرناک تری را به وجود اورند برای جایگزینی کلر از روش هایی مانند به کاربردن گازهایی چون ازن، اشعه UV اسیدهای الی مختلف، استفاده از روغنهای ضروری تکنولوژی تلفیقی و حرارت ملایم بخار و پاستوریزه کردن می توان استفاده کرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.