مقاله کاربرد بیوسنسورها درکنترل کیفیت فراورده های ماهی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کاربرد بیوسنسورها درکنترل کیفیت فراورده های ماهی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاربرد بیوسنسورها درکنترل کیفیت فراورده های ماهی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد بیوسنسورها درکنترل کیفیت فراورده های ماهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاربرد بیوسنسورها درکنترل کیفیت فراورده های ماهی :

تعداد صفحات:۱۰

چکیده:

فراورده های ماهی فقط از نقطه نظر تغذیه ای مهم نیستند بلکه انها به عنوان یک عامل تجارت بین المللی برای بسیاری از کشورهای جهان می باشند ماهی ها و صدفهای خوراکی از فراورده های بسیار فساد پذیر میباشند و به علت اختلاف در گونه ها زیستگاههای محیطی عادتهای غذایی و غیره در معرض عوامل مختلف موثر بر کیفیت قرا ردارند علاوه بر این ها می توانند به عنوان حامل عوامل میکروبی و سایر خطرات سلامتی باشند بنابراین حفظ کیفیت اهمیت زیادی در تولید و تجارت فراورده های ماهی دارد برخی از تکنیکهای کنترل کیفیت جاری و قت گیر و پرزحمت هستند بنابراین کاربرد بیوسنسورها د رصنایع غذاهای دریایی برای ارزیابی کیفیت دارای اهمیت فوق العاده ای می باشد این مقاله در مورد دامنه کاربرد سنسورها د ر صنایع غذایی دریایی بحث می کند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.