مقاله کاربرد تکنولوژی هردل برایمحصولات ماهی در کشورهای در حال توسعه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کاربرد تکنولوژی هردل برایمحصولات ماهی در کشورهای در حال توسعه دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاربرد تکنولوژی هردل برایمحصولات ماهی در کشورهای در حال توسعه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد تکنولوژی هردل برایمحصولات ماهی در کشورهای در حال توسعه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاربرد تکنولوژی هردل برایمحصولات ماهی در کشورهای در حال توسعه :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

نگهداری تقریبا همه مواد غذایی درکشورهای صنعتی ودرحال توسعه برپایه ترکیبهایی از چندین عامل نگهدارنده نظیر حرارت دهی، سرد کردن فعالیت ابی ، اسیدیته، پتانسیل اکسیداسیون و احیا نگهدارنده ها فلور رقابتی می باشد که پایداری و ایمنی میکروبی و همچنین خصوصیات حسی و تغذیه ای این مواد غذایی را تامین می کند این موضوعش نه تنها برای غذاهای سنتی بلکه در عین حال برای محصولا ت جدید نیز صحیح می باشد اما اساسا د رمحصولات سنتی اغلب هر دل های تجربی به کار رفته است در حالیکه برا ی ماد غذیی جدید به طور فراینده ای تکنولوژی هردل به طور اگاهانه مورد استفاده می باشد در کشورهای د ر حال توسعه کاربرد تکنولوژی هردل برای نگهداری مواد غذایی که بدون نیاز به سرد کردن پایدار و ایمن باشند اختصاص دارد و از جذابیت بیشتری برخوردار می باشد. به کارگیری اگاهانه تکنولوژی هردل بطور وسیعی در حال پیشرفت و توسعه در کل دنیا می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.