مقاله کاربرد شبکه عصبی مصنوعی در پیش بینی فرایند خشک کردن قارچ دکمه ای با کمک اون مایکروویو


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کاربرد شبکه عصبی مصنوعی در پیش بینی فرایند خشک کردن قارچ دکمه ای با کمک اون مایکروویو دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاربرد شبکه عصبی مصنوعی در پیش بینی فرایند خشک کردن قارچ دکمه ای با کمک اون مایکروویو  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد شبکه عصبی مصنوعی در پیش بینی فرایند خشک کردن قارچ دکمه ای با کمک اون مایکروویو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاربرد شبکه عصبی مصنوعی در پیش بینی فرایند خشک کردن قارچ دکمه ای با کمک اون مایکروویو :

تعداد صفحات:۱۲

چکیده:

ارزش غذایی بالای قارچ دکمه ای در کنار طعم و عطر مناسب افزایش تقاضا و تولید این محصول را به دنبال داشته است ماندگاری پایین قارچ دکمه ای سبب شده که بخش عمده ای از تولید قارچ دکمه ای بهصورت فراوری شده به بازار عرضه گردد دراین تحقیق با استفاده از اون مایکروویو ، خشک کردن لایه ای نازک برشهای قارچ دکمه ای مدلسازی گردید. ازمایشها در سه توان ۱۵۰، ۲۵۰ و ۵۰۰ وات و ضخامت ۳ میلی متر در سه تکرار انجام گردید. رطوبت اولیه قارچ دکمه ای ۹۱/۰۶% در مبنای تر بود. ۵ مدل ریاضی سینتیکی برایمدلسازی و برازش روند خشک کردن لایه ای نازک قارچ مورد انالیز قرارگرفت. بررسی نتایج نشان داد که مدلهای پیچ پیچ اصلاح شده و لگاریتمی نسبت به سایر مدلها نتایج بهتر را نشان دادند بنابرانی این مدل برای پیش بینی روند خشک کردن لایه ای نازک قارچ دکمه ای با جابجایی هوای داغ مناسب تشخیص داده شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.