مقاله بررسی تاثیر سطوح مختلف ویتامین های E C جیره بر میزان کلسترول پلاسما در ماهی استرلیاد پرورشی Acipenser ruthenus


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر سطوح مختلف ویتامین های E C جیره بر میزان کلسترول پلاسما در ماهی استرلیاد پرورشی Acipenser ruthenus دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر سطوح مختلف ویتامین های E C جیره بر میزان کلسترول پلاسما در ماهی استرلیاد پرورشی Acipenser ruthenus  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر سطوح مختلف ویتامین های E C جیره بر میزان کلسترول پلاسما در ماهی استرلیاد پرورشی Acipenser ruthenus،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر سطوح مختلف ویتامین های E C جیره بر میزان کلسترول پلاسما در ماهی استرلیاد پرورشی Acipenser ruthenus :

تعداد صفحات:۱۷

چکیده:

این مطالعه به منظور تعیین تاثیر سطوح مختلف ویتامین های E,C جیره بر میزان کلسترول پلاسمای خون ماهی استرلیاد پرورشی Acipenser ruthenus درم رکز تکثیر انستیتو تحقیقات بین المللی ماهیان خاویاری دکتر دادمان انجام گرفت. ۹ جیره غذایی شامل ترکیبی از مقدار ۰، ۱۰۰ و ۴۰۰ میلی گرم ویتامین C از نوع ال – اسکوربیل – ۲- – پلی فسفات APP و ۰، ۱۰۰ و ۴۰۰ میلی گرم ویتامین E از نوع دی – الفا توکوفرول در کیلوگرم غذا در دو تکرار و به مدت ۱۵ هفته جهت پرورش ماهیان استرلیاد در نظر گرفته شد. پس از عادت دهی ماهیان با غذای مصنوعی تعداد ۱۵ عدد ماهی استرلیاد با وزن متوسط ۳۵۰/۹۲± ۱۴/۲۸ به هریک از هجده تانک د رنظر گرفته شده معرفی گردید. ماهیان روزانه به میزان ۲% از وزن تر بدنشان مورد تغذیه قرار گرفتند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.