مقاله بررسی تاثیر میزان فسفات بر ظرفیت نگهداری آب و بافت سوسیس


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر میزان فسفات بر ظرفیت نگهداری آب و بافت سوسیس دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر میزان فسفات بر ظرفیت نگهداری آب و بافت سوسیس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر میزان فسفات بر ظرفیت نگهداری آب و بافت سوسیس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر میزان فسفات بر ظرفیت نگهداری آب و بافت سوسیس :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

فسفات ها دارای مصارف گسترده ای در مواد غذایی هستند یکی ا زمهمترین منابع فسفات مصرفی در صنایع غذایی سدیم تری فسفات است پژوهشها نشان داده اند که این ماده می تواند تاثیر مناسبی برروی ظرفیت نگهداری اب و بافت فراوده های امولسیونی گوشت نظیر سوسیس داشته باشد ظرفیت نگهدرای اب و بافت سوسیس از ویژگیهای مهم این فراورده هستند نشانداده شده است که استفادها ز تری سدیم فسفات در سوسیسی که از گوشت قبل از گذران جمود نعشی ساخته شده باشد موجب ایجاد بافت بهتر و ظرفیت نگهداری اب بالاتر نسبت به حالت بدون افزودنی بود در حالیکه در سوسیس های ساخته شده از گوشت منجمد شده و گوشت رسیده افزایش میزان فسفات اثر عکس داشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.