مقاله بررسی چندماده شیمیایی بر کیفیت میوه پرتقال رقم والنسیا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی چندماده شیمیایی بر کیفیت میوه پرتقال رقم والنسیا دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی چندماده شیمیایی بر کیفیت میوه پرتقال رقم والنسیا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی چندماده شیمیایی بر کیفیت میوه پرتقال رقم والنسیا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی چندماده شیمیایی بر کیفیت میوه پرتقال رقم والنسیا :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

در بینمحصولهای باغی ایران مرکبات با بیش از ۳/۹ میلیون تن محصول در سال رتبه اول کشور و مقام ششم تولید سالیانه دنیا را به خود اختصاص داده است به منظور بررسی تاثیر چند ماده شیمیایی بر کیفیت میوه پرتقال رقم والنسیا طرحی در قالب بلوکهای کامل تصادفی با ۹ تیمار شامل : D.2.4 10 میلی گرم در لیتر و D.2.420 میلی گرم در لیتر و ۱۵N.A.A میلی گرم در میلی لیتر و ۲۵N.A.A میلی گرم در میلی لیتر و اوره ۱ درصد و اوره ۳ درصد و سولفات پتاسیم ۱ درصد و سولفات پتاسیم ۲ درصد و شاهد با ۳ تکرار در اوایل بهمن ماه که تیمار سولفات پتاسیم ۲ درصد بر میزان ویتامین ث اسیدکل و مواد جامد محلول نسبت به کلیه تیمارهای دگیر تاثیر سال ۱۳۸۹ بصورت محلول پاشی در زمانی که ۲ ماه به بلوغ باغبانی پرتقال مانده انجام پذیرفت بطور کلی نتایج حاکی از آن بودند که معنیدار را نشان دادند همچنین ۲۴D با غلظت ۲۰ میلی گرم در میلی لیتر به صورت معنی دار در افزایش موادجامد محلول موثر بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.