مقاله بررسی خصوصیات وکارایی انتی اکسیدانی عصاره های مختلف گیاهی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی خصوصیات وکارایی انتی اکسیدانی عصاره های مختلف گیاهی دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی خصوصیات وکارایی انتی اکسیدانی عصاره های مختلف گیاهی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی خصوصیات وکارایی انتی اکسیدانی عصاره های مختلف گیاهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی خصوصیات وکارایی انتی اکسیدانی عصاره های مختلف گیاهی :

تعداد صفحات:۲

چکیده:

انتی اکسیدانهایی که مورد استفاده قرار میگیرند یا از منابع طبیعی مانند بدن جانداران و گیاهان یا به صورت سنتزی بوجودمی اید انتی اکسیدانهایی که منشا گیاهی یا جانوری داشته باشند انتی اکسیدانهای طبیعی و انتی اکسیدانهایی که بروش های سنتزی بوجود امده باشند انتی اکسیدانهای مصنوعی نامیده می شوند درسالهای اخیر به دلایل مربوط به سلامتی توجه زیادی به سوی انتی اکسیدانهای طبیعی معطوف گردیده است و تحقیقات گسترده ای به منظور به کارگیری این ترکیبات درمواد غذایی به جای انتی اکسیدانهای غیرطبیعی در دست اجرا قرارگرفته است نکته درخور توجه در مورد انتی اکسیدانهای طبیعی این است که نه تنها فاقد زیانهای انتی اکسیدان های مصنوعی هستند مثلا مواردی از سرطان زایی در حیوانات ازمایشگاهی مشاهده شده است بلکه مصرف انها می تواند به حفظ و تامین سلامت بیشتر برای انسان بیانجامد. بطور مثال یکی از مهمترین انتی اکسیانهایطبیعی توکوفرول است که در حد وسیعی در مواد غذایی به خصوص روغنهای گیاهی وجود دارد و در هنگام استخراج این روغن ها همراه با آنها جدا می شوند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.