مقاله بررسی خطرات باقیمانده سموم کشاورزی در موادغذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی خطرات باقیمانده سموم کشاورزی در موادغذایی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی خطرات باقیمانده سموم کشاورزی در موادغذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی خطرات باقیمانده سموم کشاورزی در موادغذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی خطرات باقیمانده سموم کشاورزی در موادغذایی :

تعداد صفحات:۱۲

چکیده:

افت کشها نقش مهمی در تولید غذا از طریق کنترل حشرات، علف ها و ارگانیسم های عامل بیماری های گیاهی و دیگر افات ایفا می کنند در تهیه گیاهان غذایی افت کشها به اطمینان از تهیه محصول به تعداد زیاد و تامین گونه های متنوعی از مواد غذایی با قیمت ارزان برای مصرف کنندگان کمک می کنند داده ها درباره استفاده از فروش افت کشها د ر دنیا بطور قابل توجهی متفاوت است در مقام مقایسه مصرف جهانی علف کشها ۴۷/۵% حشره کشها ۲۹/۵% و قارچ کشها ۱۷/۵% و بقیه مواد تنها ۵/۵% است بسیاری از افت کشها یی که در بازارهای کشور های توسعه یافته ممنوع یا خارج از رده هستند در بازارهای کشورهای در حال توسعه هنوز تولید و بفروش می رسند اینها شامل DDT و دیگر حشره کشهای ارگانوکلرین موجودهستندکه حدود ۱۵% ارزش حشره کشهای فروخته شده د رمناطق خارج ایالات متحده غرب اروپا و ژآپن را شامل می شوند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.