مقاله بررسی خواص ضدمیکروبی مورد سبز به عنوان یک افزودنی ایمن نسبت به مواد شیمیایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی خواص ضدمیکروبی مورد سبز به عنوان یک افزودنی ایمن نسبت به مواد شیمیایی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی خواص ضدمیکروبی مورد سبز به عنوان یک افزودنی ایمن نسبت به مواد شیمیایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی خواص ضدمیکروبی مورد سبز به عنوان یک افزودنی ایمن نسبت به مواد شیمیایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی خواص ضدمیکروبی مورد سبز به عنوان یک افزودنی ایمن نسبت به مواد شیمیایی :

تعداد صفحات:۱۳

چکیده:

اسانسهای روغنی و عصاره ی گیاهان توانایی بسیار بالایی در ممانعت از رشد دامنه ی وسیعی از میکروارگانیسم های بیماری زا و عامل فساد در مواد غذایی دارند از انجا که این ترکیبات کاملا طبیعی هستند زیان آنها برای سلامت انسان و محیط زیست بسیار کمتر از مواد نگهدارنده ی شیمیایی می باشد از این رو استفاده از این موادبه عنوان افزودی ایمن می تواندنگرانی تولید کنندگان و مصرف کنندگان مواد غذایی نسبت به تولید و مصرف غذاهایی که حاوی نگهدارنده سنتزی می باشند را برطرف کند. مورد گونه ای از گیاهان دارویی است که دارا ی خواص ضدمیکروبی بسیار خوبی هم برعلیه باکتریها و هم برعلیه قارچها می باشد. موادموثر در مورد سبز به دودسته تقسیم می شوند: عصاره : حاوی ترکیبات پلی فنولیک بوده که اغلب ضدباکتری می باشند و دو ماده ی مهم همولوگ جداشده از آن به نام میرتوکومولون ۱و۲ اثرات ضدمیکروبی خوبی به خصوص برضد باکتریهای گرم مثبت دارند اسانس روغن فرار: خواص اصلی مورد سبز مربوط به اسانس آن می باشد که در اصطلاح به آن میرتول می گویند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.