مقاله بررسی سلامت مواد غذایی فرایند شده با تکنولوژی حرارتی مایکروویو


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی سلامت مواد غذایی فرایند شده با تکنولوژی حرارتی مایکروویو دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی سلامت مواد غذایی فرایند شده با تکنولوژی حرارتی مایکروویو  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی سلامت مواد غذایی فرایند شده با تکنولوژی حرارتی مایکروویو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی سلامت مواد غذایی فرایند شده با تکنولوژی حرارتی مایکروویو :

تعداد صفحات:۱۲

چکیده:

فرایند حرارتی مایکروویو یکی از فناوریهای جدید فرایند مواد غذایی است که برای بهبود کیفیت مواد غذایی و صرفه جویی در هزینه ها بکار گرفته شده است دراین روش با استفاده از امواج الکترومغناطیسی در محدوده ی فرکانس ۳۰۰ مگاهرتز تا ۳۰۰ گیگاهرتز گرما تولید می شود مکانیسم های تولیدگرما در مایکروویو شامل چرخش دی پل ها و هدایت یونی ترکیبات درون مواد غذایی است این مکانیسم ها سبب تولید گرما توسط امواج مایکروویو و در نتیجه گرم کردن مواد غذایی می گردد اما یکی از مهمترین معایب این روش عدم تولید حرارت بطور یکنواخت درماده غذایی می باشد که این منجر به ایجاد نقاط گرم و سرد در ماده غذایی می شود و امنیت میکروبیولوژیکی ماده غذایی را به مخاطره می اندازد خطر تشکیل مواد سرطان زا و جهش زا مثل امین های هترو سیکلیک، هیدروکربن های پلی اروماتیک و نیتروز امین ها نیز در سالهای اخیر مطرح شده است. دراین مقاله ضمن بررسی مکانیسم حرارتی مایکروویو مزایا ومعایب آن تاثیر مایکرویو برروی مواد غذایی همچنین تولید احتمالی مواد جهش زا و سرطان زا مخاطرات میکروبی مورد بحث قرارگرفته است و در پایان راهکارهایی برای بهبود فرایند گرمایی مایکروویو ارائه شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.