مقاله بررسی مزیت ها و محدودیتهای روشهای مختلف انکپسولاسیون باکتریهای پروبیوتیک در طی تولید و نگهداری مواد غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی مزیت ها و محدودیتهای روشهای مختلف انکپسولاسیون باکتریهای پروبیوتیک در طی تولید و نگهداری مواد غذایی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی مزیت ها و محدودیتهای روشهای مختلف انکپسولاسیون باکتریهای پروبیوتیک در طی تولید و نگهداری مواد غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی مزیت ها و محدودیتهای روشهای مختلف انکپسولاسیون باکتریهای پروبیوتیک در طی تولید و نگهداری مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی مزیت ها و محدودیتهای روشهای مختلف انکپسولاسیون باکتریهای پروبیوتیک در طی تولید و نگهداری مواد غذایی :

تعداد صفحات:۱۳

چکیده:

اثرات مفیدی که باکتریهای پروبیوتیک برروی سلامت انسان می گذارند موجب افزایش هرچه بیشتر کاربرد آنها در محصولات تخمیری ا زجمله فراورده های شیر گردیده است اگرچه مدت ماندگاری آنها در محصولات مختلف پایین است انکپسولاسیون می تواند به عنوان محافظت کننده مناسبی محسوب گردد دراین مقاله مقایسه ای میان دانه های پوششی مختلف همچون الژینات کلسیم ترکیب الژینات و نشاسته پروتئین های اب پنیر، کازئین و ; جهت انکپسولاسیون باکتریهای پروبیوتیک درمواد غذایی همچون ماست، پنیر، بستنی و ; صورت گرفته و اثر هریک جهت حفظ میکروارگانیسممورد نظر تحت شرایط محیطی سخت تولید نگهداریو همچنین تحت محیط اسیدی شبیه سازی شده معده مورد ارزیابی قرارگرفت و مزیت ها و محدودیتهای هریک از آنها بیان گردید به طور کلی مشخص گردید که میکروانکپسولاسیون باکتریهای پروبیوتیک علاوه بر افزایش زمان زنده ماندن میکروارگانیسم در طی تولید تا انبار کردن و مصرف محصولات غذایی می تواند موجب حفاظت آنها درمقابل شرایط هضم معده شده و تعدادباکتری بیشتری را به بخش روده ای بدن مصرف کننده برساند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.