مقاله عملکرد گسل ها و نقش آنها در شکل گیری سیمای زمین شناسی و متالوژنی ذخیره پهنه کمر خوسف(جنوب باختر بیرجند)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
14 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله عملکرد گسل ها و نقش آنها در شکل گیری سیمای زمین شناسی و متالوژنی ذخیره پهنه کمر خوسف(جنوب باختر بیرجند) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله عملکرد گسل ها و نقش آنها در شکل گیری سیمای زمین شناسی و متالوژنی ذخیره پهنه کمر خوسف(جنوب باختر بیرجند)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله عملکرد گسل ها و نقش آنها در شکل گیری سیمای زمین شناسی و متالوژنی ذخیره پهنه کمر خوسف(جنوب باختر بیرجند)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله عملکرد گسل ها و نقش آنها در شکل گیری سیمای زمین شناسی و متالوژنی ذخیره پهنه کمر خوسف(جنوب باختر بیرجند) :

تعداد صفحات:۱۰

چکیده:

ذخیره پهنه کمر خوسف در جنوب باختر بیرجند و در استان خراسان جنوبی واقع شده است. گستره مورد مطالعه در محل برخورد زون فلیش شرق ایران و بلوک لوت قرار گرفته است و بدین لحاظ تعداد بی شماری ساختارهای زمین شناسی چون گسل ها و درزها در منطقه ایجاد شده است. مهمترین عوامل کنترل کننده کانی سازی در منطقه سه گسل اصلی پهنه کمر ، شمالی و معدن هستند که سیمای زمین شناسی و متالوژنی حال حاضر منطقه را بوجود آورده اند. مشاهدات صحرایی نشان می دهد که کانی سازی فلزی در دو بخش شمالی و جنوبی از تمرکز بیشتری برخوردار است که متاثر از ساختارهای زمین شناسی متفاوت در این دو بخش است. کانی سازی در زون شمالی به صورت سرب و نقره در طول گسل پهنه کمر با راستای۱۵/۸۵SE مشاهده می شود. رگه های سرب در طول گسل پهنه کمر به ضخامت متوسط ۴۰ تا ۷۰ سانتیمتر و به طول ۴۱ تا ۱۱۰ متر دیده میشوند. آثاری از پدیده هایی همچون سیلیسی شدن و دولومیتی شدن، درطول این گسل دیده میشود که بیشتر محلی بوده و از گسترش زیادی برخوردار نیستند، این گسل باعث قرار دادن رسوبات تریاس(اسلیت – شیست) در کناررسوبات تریاس-ژوراسیک (آهک – دولومیت) شده است. در بخش جنوبی کانی سازی فلزی یبشتر در امتداد گسلهایی ، با ضخامت قابل توجه برشهای گسلی دیده میشود. درطول این گسلها گالن به همراه هماتیت، گوتیت و کلسیت همراستا با آزیموت ۲۵۵ و ۳۲۰ درجه (گسل معدن) قابل مشاهده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.