بررسی تاثیر ارتعاشات مکانیکی بر ساختار میکروسکوپی و ترکیب شیمیایی آلومینیوم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر ارتعاشات مکانیکی بر ساختار میکروسکوپی و ترکیب شیمیایی آلومینیوم دارای ۵۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر ارتعاشات مکانیکی بر ساختار میکروسکوپی و ترکیب شیمیایی آلومینیوم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

بخشی از فهرست مطالب پروژه بررسی تاثیر ارتعاشات مکانیکی بر ساختار میکروسکوپی و ترکیب شیمیایی آلومینیوم

فصل اول مقدمه

مقدمه

۱-۱-طبقه بندی آلیاژهای آلومینیوم

۱-۱-۱-آلیاژهای AL-SI

۱-۱-۴- مشخصات کلی آلیاژ AL-CU

۱-۲-اولین کاربرد ارتعاشات

۱-۳-تعریف ارتعاشات

۱-۴-مقایسه ارتعاشات مکانیکی با ارتعاشات الکترومغناطیس

۱-۵-ارتعاشات التراسونیک

۱-۵-۱تاثیر ارتعاشات  التراسونیک بر مورفولوژی SI یوتکتیک

۱-۶-آنالیز ترکیب شیمیایی برخی آلیاژهای آلومینیوم با سیلسیم بالا

۱-۶-۱-آلومینیوم       A

۱-۶-۲- کاربردها

۱-۶-۳- خواص مکانیکی.AL

۱-۶-۴- خواص الکتریکی

۱-۶-۵- خواص آلومینیوم

۱-۶-۶- مشخصات ساختاری

۱-۶-۷- مشخصات حجمی

۱-۷-آلومینیومA

۱-۷-۱- کاربردها

۱-۷-۲-خواص مکانیکی

۱-۷-۳- خواص حرارتی

۱-۷-۴- خواص حرارتی

۱-۷-۵- مشخصات ساختاری

۱-۷-۶- درجه حرارت اجرای آنیل

۱-۷-۷- درجه حرارت تنش‌زدایی

۱-۷-۸-  مشخصات حجمی

۱-۷-۹- خواص الکتریکی

۱-۸-آلومینیوم         A

۱-۸-۱- کاربردها

۱-۸-۲- خواص مکانیکی

۱-۸-۳- خواص حرارتی

۱-۸-۴- مشخصات ساختاری

۱-۸-۵- آلومینیوم             A

۱-۸-۶-کاربردها

۱-۸-۷-خواص حرارتی

۱-۸-۸- مشخصات حجمی

فصل دوم بررسی عوامل موثر برریز دانگی آلیاژهای آلومینیوم

۲- بررسی روشهای مختلف ریز کردن دانه

۲-۱-روشهای گرمایی

۲-۱-۱- تاثیر سرعت سرد کردن بر اندازه دانه

۲-۱-۲-اثر فوق ذوب بر ریز دانگی آلیاژهای آلومینیوم

۲-۱-۳- تاثیر فشار در ریز کردن دانه ها

۲-۲- روشهای شیمیایی

۲-۲-۱- ریز دانگی با استفاده از ریز کننده ها

۲-۲-۲-استفاده از پودر فلزات بعنوان جوانه زا

۲-۳- روشهای دینامیکی

۲-۳-۱-ریزکردن دانه هاازطریق همزدن مذاب بااستفاده ازحبابهای گازدرخلال انجماد

۲-۳-۲- ریز کردن دانه ها با استفاده از پوششهای فرار

۲-۳-۳- بررسی اثرات لرزانش مذاب در خلال انجماد بر روی ریز دانگی آلیاژهای آلومینیم

۲-۴- روش همزدن مکانیکی

۲-۴-۱-بررسی اثر شرایط مختلف همزدن مکانیکی بر ساختار انجمادی آلیاژAL-20%SI

۲-۴-۲-مواد لازم جهت آزمایش همزدن مذاب

۲-۴-۳-انواع روشهای همزدن

۲-۴-۴-بررسی ساختارمیکروسکوپی آلیاژ هیپریوتکتیک با توجه به سرعت وزمان لرزانش

۲-۴-۵-مقایسه روی ساختارمیکروسکوپی آلیاژ هیپریوتکتیک با توجه به سرعت وزمان همزدن مکانیکی

فصل سوم بررسی تاثیر ارتعاشات مکانیکی درحین انجماد بر خواص مکانیکی و ریزساختار آلیاژ آلومینیوم A

۳-۱-روش انجام آزمایش

۳-۲-مشاهدات

۳ -۳- بحث

۳-۳-۱-ارتباط بین خواص مکانیکی و اجزای ریزساختاری

۳-۳-۱-۲- تنش خمشی

۳-۳-۱-۳بارش دندریت‌ها

۳-۳-۱-۴-کاهش در زمان انجماد

۳-۳-۱-۵-فرایند حفره زدایی

۲-۴-تغییرات چگالی

۳-۳-۳- تغییرات سختی

فصل۴ نتیجه گیری

منابع

 

مقدمه
استفاده از آلیاژهای جدید با هدف ارتقاء کیفیت، یکی از نقاط تحول، خصوصاً در صنایع خودروسازی می‌باشد. آلیاژهای آلومینیوم سیلیسیم ریختگی تجاری، موادی چند فازی با ریزساختارهای متنوع می‌باشند که ویژگی‌های منحصر به فرد آنها، دارا بودن استحکام کششی بالا نسبت به وزن مخصوص( درمقایسه با سایر آلیاژهای ریختگی نظیر چدنهای داکتیل و یا فولادهای ریختگی)، قابلیت ریخته‌گری عالی، مقاومت به سایش، مقاومت در مقابل فشار، هزینه پایین، بالا بودن بازده انرژی و مزایای زیست محیطی می‌باشد. استحکام مخصوص بالای آلیاژهای آلومینیوم، به شدت به ریزساختار چند فازی آنها وابسته بوده و معمولاً ساختارهای ریزدانه و هم محور دارای بهترین خواص مکانیکی از لحاظ استحکام و داکتیلیته و کمترین حساسیت به ریزحفرات و ترک‌ها می‌باشند خواص مکانیکی آلیاژهای مذکور به عنوان تابعی ازاندازه دانه فاز زمینه و شکل، اندازه و توزیع فازهای گسسته رسوبی درحین ریخته‌گری می‌باشد.
در صنعت ریخته‌گری بهبود خواص آلیاژها به طرق مختلفی نظیر شیمیایی، فیزیکی و مکانیکی در حالت مذاب و یا در مرحله مناسبی ازانجماد با استفاده از فرآیندهای مختلفی نظیر سرد کردن سریع، اضافه کردن جوانه‌ زا و رئوکست امکانپذیر می‌باشد. علیرغم موفقیت این روشها در تولید دانه های هم‌محور، معایبی نظیر ایجاد ترک در قطعات در اثر سرد کردن سریع ، تولید مناطق بسیار سخت در اثر باقی ماندن مقادیر اضافی جوانه‌زا درمذاب و مساله از بین رفتن جوانه‌زا هنوز به قوت خود باقیست .]?[
عموما ساختارهای ریز دانه دارای خواص مطلوب تری از ساختارهای درشت دانه می باشند.به این منظور همواره ریخته گران به دنبال یافتن روشهای برای ریز کردن دانه ها می باشند.اضافه کردن جوانه زا به مذاب متداول ترین روش ریز کردن دانه ها می باشد. علاوه بر این روش، عوامل و روشهای دیگری نیز برای ریز کردن دانه ها وجود دارد که در شرایط خاص مورد استفاده قرار می گیرند. این پژوهش در پی آن است که عوامل و روشهای گوناگون مطرح در مقالات منتشر شده را به طور خلاصه بررسی نماید. همچنین روش لرزانش مذاب در هنگام انجماد را بصورت عملی مورد آزمایش قرار دهد.]۵[

 

بخشی از منابع و مراجع پروژه بررسی تاثیر ارتعاشات مکانیکی بر ساختار میکروسکوپی و ترکیب شیمیایی آلومینیوم
۱)دکترسعید شبستری وحسن ثقفیان،بررسی تاثیر ارتعاشات مکانیکی در حین انجمادبر خواص مکانیکی و ریز ساختار آلیاژ آلومینیومA380.نشریه بین المللی دانشگاه علم وصنعت،جلد۱۹،شماره۵،سال۱۳۸۷
۲)آلیاژهای غیر آهنی،دکتر جلال حجازی.انتشارات دانشگاه علم و صنعت،چاپ دوم،سال ۸۲
۳)محمد قلم باز،رضا نوری،یوسف حاج کریم خرازی،بررسی اثر شرایط مختلف همزدن مکانیکی بر ساختار
انجمادی آلیاژAL-20%Si.نشریه بین المللی دانشگاه علم وصنعت
۴)کلید آلومینیوم و آلیاژهای وابسته،تالیف و تدوین فتح الله معطوفی .فدک ایستاتیس .۱۳۸۴
۵)امیر عبادی،ابوطالب عسگری،محسن قناتی.بررسی عوامل موثر بر ریزدانگی آلیاژهای آلومیتیوم(سایت اینترنتی)
۶)نوشته ی دکتر ادریس،تاثیر ارتعاشات آلتراسونیک بر انجماد وساختار آلیاژAL-Si سیمرغ اطلاعاتی(سایت اینترنتی)
۷)دکترسعید شبستری وحسن ثقفیان و محمود شهبازی،بررسی تاثیر ارتعاش ،جوانه زایی و بهسازی بر ساختار و
خواص مکانیکی آلیاژ آلومینیومA380نشریه بین المللی دانشگاه علم وصنعت،جلد۴۱،شماره۸،اسفند۸۶
۸)ASM Handbook Formerly Tenth Edition ,Metals Handbook ,vol.9,metallography and microstructures
Science,vol.393,2005,PP.109-117    Science and Engineering A,ELSEVIER  9)

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.