مقاله اثرات مسیرهای چوبکشی بر روی ترکیب و تنوع زیستی زادآوری درختی (مطالعه موردی: جنگلهای سری گردشی، حوزه چوب و کاغذ مازندران)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثرات مسیرهای چوبکشی بر روی ترکیب و تنوع زیستی زادآوری درختی (مطالعه موردی: جنگلهای سری گردشی، حوزه چوب و کاغذ مازندران) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثرات مسیرهای چوبکشی بر روی ترکیب و تنوع زیستی زادآوری درختی (مطالعه موردی: جنگلهای سری گردشی، حوزه چوب و کاغذ مازندران)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرات مسیرهای چوبکشی بر روی ترکیب و تنوع زیستی زادآوری درختی (مطالعه موردی: جنگلهای سری گردشی، حوزه چوب و کاغذ مازندران)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثرات مسیرهای چوبکشی بر روی ترکیب و تنوع زیستی زادآوری درختی (مطالعه موردی: جنگلهای سری گردشی، حوزه چوب و کاغذ مازندران) :

تعداد صفحات:۱۷

چکیده:

حمل و نقل چوب از کنار کنده به کنار جادههای جنگلی و دپوها عمدهترین و پرهزینهترین فاز عملیاتی در امر بهرهبرداری است که نیاز به شبکه تقریبا متراکمی از جادههای جنگلی و مسیرهای چوبکشی دارد. بررسیهای انجام شده در اکوسیستمها نشان میدهد که جادهها اثر مستقیم و غیر مستقیمی را روی پوشش گیاهی زیراشکوب همجوار دارد. بدین منظور تحقیقی در سری با نام گردشی شهرستان ساری انجام شد. بصورت انتخابی شرایط مشابه از نقطه نظر شرایط توپوگرافی، شیب و جهت مشخص گردیده و از ۱۰ ترانسکت عمود بر مسیر برای نمونه برداری تا عمق ۱۰۰ متری استفاده شد، تعداد و ترکیب زادآوری درختان و شاخص های تنوع زیستی سیمپسون و شانون -وینر و غنای منهنیک و مارگالف در پلات های مربعی، روی این ترانسکت ها درفواصل ۲۰ ، ۶۰ و ۱۰۰ از لبه جاده اندازه گیری شدند. نتایج نشان داد که شاخص های تنوع زیستی در سطح ۹۵ درصد معنی دار نیست. مقایسه شاخص های غنا نیز اختلاف معنی داری را نشان نمی دهد. نتایج این تحقیق حاکی از آن است که چوبکشی داخل جنگل بر اساس اصول انجام شده چرا که بعد از ۱سال پس از انجام عملیات چوبکشی تغییری در تنوع و ترکیب زادآوری گونههای چوبی مشاهده نشده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.