مقاله بررسی اثر کود آلی و شیمیایی برعملکرد کمی و کیفی گوجه فرنگی رقم چف
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی اثر کود آلی و شیمیایی برعملکرد کمی و کیفی گوجه فرنگی رقم چف دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی اثر کود آلی و شیمیایی برعملکرد کمی و کیفی گوجه فرنگی رقم چف کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر کود آلی و شیمیایی برعملکرد کمی و کیفی گوجه فرنگی رقم چف،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی اثر کود آلی و شیمیایی برعملکرد کمی و کیفی گوجه فرنگی رقم چف :
تعداد صفحات:۶
چکیده:
به منظور بررسی اثر کود آلی و شیمیایی برصفات کمی و کیفی گوجه فرنگی رقم چف یک آزمایش فاکتوریل در قالب بلوکهای تصادفی با سه تکرار درمرکز تحقیقات کشاورزی جیرفت اجرا شد فاکتور اول سطوح ۴۵، ۹۰ ، ۱۳۵ و ۱۸۰ و ۲۲۵ کیلوگرم نیتروژن خالص در هکتار و فاکتور دوم سطوح ۵ ، ۱۰ و۱۵ و ۲۰ تن درهکتار کود مرغی بود نتایج نشان داد که اثرات اصلی و اثر متقابل برروی عملکرد کمی غده در سطح آماری یک درصد معنی دار بود بیشترین عملکرد میوه ازمصرف توام ۱۵ تن درهکتار کودمرغی و ۹۰ کیلوگرم نیتروژن خالص درهکتار به میزان ۵۵/۴۶۳ تن درهکتار بدست آمد. بیشترین تعدادمیوه در بوته از مصرف توام ۲۰ تن در هکتار کود مرغی و ۱۳۵ کیلوگرم نیتروژن به میزان ۴۵/۲ عدد بدست آمد. بیشترین میزان نسبت گوشت به آب با کاربرد ۱۰ تن کود مرغی و ۲۲۵ کیلوگرم نیتروژن خالص به میزان ۰/۱۷۶ بدست آمد که با تیمار ۱۸۰ کیلوگرم نیتروژن خالص تفاوت معنی داری نداشتند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.