مقاله اثر تلقیح بذر با کود بیولوژیک سودوموناس (Pseodomonas fluorescens) برخصوصیات جوانه زنی و رشد اولیه گیاهچه آفتابگردان (Helianthus anuus L.) در شرایط تنش شوری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر تلقیح بذر با کود بیولوژیک سودوموناس (Pseodomonas fluorescens) برخصوصیات جوانه زنی و رشد اولیه گیاهچه آفتابگردان (Helianthus anuus L.) در شرایط تنش شوری دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر تلقیح بذر با کود بیولوژیک سودوموناس (Pseodomonas fluorescens) برخصوصیات جوانه زنی و رشد اولیه گیاهچه آفتابگردان (Helianthus anuus L.) در شرایط تنش شوری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر تلقیح بذر با کود بیولوژیک سودوموناس (Pseodomonas fluorescens) برخصوصیات جوانه زنی و رشد اولیه گیاهچه آفتابگردان (Helianthus anuus L.) در شرایط تنش شوری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر تلقیح بذر با کود بیولوژیک سودوموناس (Pseodomonas fluorescens) برخصوصیات جوانه زنی و رشد اولیه گیاهچه آفتابگردان (Helianthus anuus L.) در شرایط تنش شوری :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

به منظور بررسی اثر تلقیح بذر با کود بیولوژیک سودوموناس بر خصوصیات جوانه زنی و رشد اولیه گیاهچه آفتابگردان در شرایط تنش شوری آزمایشی در سال ۱۳۸۹ در آزمایشگاه تحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه بیرجند انجام شد. آزمایش به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی با ۴ تکرار صورت گرفت. فاکتور اول، سویه باکتری Pseodomonas fluorescens در ۳ سطح شامل شاهد (عدم تلقیح با بذر)، ۴۱E و ۱۶۹ E و فاکتور دوم شوری که در ۴ سطح شامل صفر (شاهد)، ۴ ،۸و ۱۲دسی زیمنس بر متر بود. صفات مورد اندازه گیری شامل درصد جوانه زنی طول ریشه چه، طول ساقه چه، وزن خشک ریشه چه، وزن خشک ساقه چه، وزن تر ساقه چه و وزن تر ریشه چه بودند که در پایان آزمایش مورد اندازه گیری قرار گرفتند. نتایج بدست آمده نشان داد که اثر اصلی باکتری و شوری بر کلیه صفات در سطح یک درصد اثر معنی داری داشت. همچنین اثر متقابل شوری و باکتری برای صفات درصد جوانه زنی، وزن تر ریشه چه و وزن خشک ریشه چه در سطح ۱ درصد و برای وزن تر ساقه چه در سطح ۵ درصد معنی دار شد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.