مقاله اثر شوری دائم و متناوب محلول غذایی بر برخی ویژگی های ظاهری رشد گوجه فرنگی در کشت هیدروپونیک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر شوری دائم و متناوب محلول غذایی بر برخی ویژگی های ظاهری رشد گوجه فرنگی در کشت هیدروپونیک دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر شوری دائم و متناوب محلول غذایی بر برخی ویژگی های ظاهری رشد گوجه فرنگی در کشت هیدروپونیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر شوری دائم و متناوب محلول غذایی بر برخی ویژگی های ظاهری رشد گوجه فرنگی در کشت هیدروپونیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر شوری دائم و متناوب محلول غذایی بر برخی ویژگی های ظاهری رشد گوجه فرنگی در کشت هیدروپونیک :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

کاربرد روشهای نوین در مدیریت آبیاری امکان استفاده از آبهای با کیفیت پایین برای تولید محصولات کشاورزی را فراهم نموده است.بدین منظور تحقیقی با هدف بررسی اثرات شوری دائم و متناوب محلول غذایی بر ویژگی های ظاهری و رشد بوته گوجه فرنگی (Lycopersicon esculentum Mill در سیستم کشت بدون خاک پرلیت- کوکوپیت انجام گرفت.این تحقیق در قالب طرح کاملا تصادفی با چهار سطح هدایت الکتریکی ۲/۵ شاهد، ۳/۵ ، ۴/۵ و ۵/۵ دسی زیمنس برمتر ،دو روش مدیریت آبیاری دائم و متناوب و در سه تکرار صورت گرفت.شاخص های ظاهری مانند ارتفاع ساقه(در دو نوبت زمانی)،قطر ساقه، وزن خشک بوته،تعداد و شاخص سطح برگ ،تعداد گل آذین و تعداد گل در یک بوته مورد ارزیابی قرار گرفت.نتایج حاصل از آزمایش نشان داد که اختلاف در وزن خشک بوته و شاخص سطح برگ در تیمارهای آبیاری دائم و متناوب معنی دار بود. نتایج افزایش معنی دار قطر ساقه را در تیمارهای آبیاری دائم نشان داد؛ اما سایر خصوصیات تحت تاثیر شوری قرار نگرفتند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.