مقاله اثر عصاره کودهای حیوانی بر جوانه زنی و رشد گیاهچه آفتابگردان Helianthus annuus


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
13 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر عصاره کودهای حیوانی بر جوانه زنی و رشد گیاهچه آفتابگردان Helianthus annuus دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر عصاره کودهای حیوانی بر جوانه زنی و رشد گیاهچه آفتابگردان Helianthus annuus  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر عصاره کودهای حیوانی بر جوانه زنی و رشد گیاهچه آفتابگردان Helianthus annuus،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر عصاره کودهای حیوانی بر جوانه زنی و رشد گیاهچه آفتابگردان Helianthus annuus :

تعداد صفحات:۹

چکیده:

به منظور بررسی تأثیر عصاره کودهای حیوانی بر خصوصیات جوانه زنی و رشد گیاهچه آفتابگردان Helianthusannuus آزمایشی در قالب طرح کاملاً تصادفی با سه تکرار در آزمایشگاه تحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه بیرجند در سال ۱۳۸۹ انجام شد. تیمارها شامل عصاره کود گوسفندی، گاوی و مرغی در سه سطح ۳۰، ۶۰ و ۱۰۰ درصد حجمی به همراه تیمار شاهد (آب مقطر) بود. نتایج نشان داد که با افزایش غلظت عصاره کود گوسفندی، گاوی ومرغی درصد جوانه زنی و سرعت جوانه زنی به طور معنی داری کاهش یافت. اما غلظت ۳۰ و ۶۰ درصد حجمی هر سه عصاره کودی سبب افزایش طول ریشهچه ، ساقهچه و وزن خشک گیاهچه نسبت به شاهد شد . بر اساس مقایسات ارتوگونال گروهی در مجموع چنین استنباط شد که عصاره کود گوسفندی در مقایسه با کود گاوی و مرغی بیشترین تأثیر را بر کاهش سرعت جوانه زنی و درصد جوانه زنی گیاهچه آفتابگردان داشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.