مقاله معرفی ویژگیهای فیزیولوژیکی و بررسی تاثیر برخی تیمارهای شیمیایی برکیفیت پس از برداشت گل بریده ژربرا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله معرفی ویژگیهای فیزیولوژیکی و بررسی تاثیر برخی تیمارهای شیمیایی برکیفیت پس از برداشت گل بریده ژربرا دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله معرفی ویژگیهای فیزیولوژیکی و بررسی تاثیر برخی تیمارهای شیمیایی برکیفیت پس از برداشت گل بریده ژربرا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله معرفی ویژگیهای فیزیولوژیکی و بررسی تاثیر برخی تیمارهای شیمیایی برکیفیت پس از برداشت گل بریده ژربرا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله معرفی ویژگیهای فیزیولوژیکی و بررسی تاثیر برخی تیمارهای شیمیایی برکیفیت پس از برداشت گل بریده ژربرا :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

گل ژربرا از جمله گلهای زینتی که به دوطریق گلدانی و شاخه بریده در دو محیط باز و گلخانه تولید می گردد به عنوان یکی از گلهای شاخه بریدنی مورد صادرات درایران فضایی بالغ بر ۱۰۳۶۸۶۵ متر مربع سطح زیرکشت را به خود اختصاص داده است در مدت انبار داری شرایط دمایی تا ۴ درجه سانتی گراد مطلوب است و عمر گلجایی آن بسته به نوع رقم و تیمار استفاده شده از ۳ تا ۲۰ روز می تواند متغیر باشد با توجه به اینکه در جهان امروز پرورش گلهای شاخه بریده بعنوان محصولات زینتی با ارزش افزوده بالا یک فعالیت اقتصادی پویا شمرده می شود در بررسی های به عمل آمده دراین مقاله سعی گردیده است برخی از تیمارها که امکان استفاده از آنها با وضعیت رایج تکنولوژی پس از برداشت مهیاتر می باشد شناسایی و معرفی گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.