مقاله اثرات تنش شوری برغلظت برخی عناصر غذایی در چهار رقم بومی انگور در منطقه ارومیه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثرات تنش شوری برغلظت برخی عناصر غذایی در چهار رقم بومی انگور در منطقه ارومیه دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثرات تنش شوری برغلظت برخی عناصر غذایی در چهار رقم بومی انگور در منطقه ارومیه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرات تنش شوری برغلظت برخی عناصر غذایی در چهار رقم بومی انگور در منطقه ارومیه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثرات تنش شوری برغلظت برخی عناصر غذایی در چهار رقم بومی انگور در منطقه ارومیه :

تعداد صفحات:۹

چکیده:

شوری یکی از موانع و محدودیت های کشت انگور در مناطق خشک ونیمه خشک به شمار می آید بدین منظور و جهت ارزیابی اثرات تنش شوری و رقم برغلظت عناصر غذایی در انگور آزمایشی با چهار سطح کلرید سدیم ۰ ، ۲۵ و ۵۰ و ۱۰۰ میلی مولار و چهار رقم دیزماری، قره شیره، قزل اوزوم و تبرزه قرمز انتخاب شده از دو منطقه بالو و کشتیبان بصورت فاکتوریل و در قالب طرح کاملا تصادفی با چها رتکرار درمحیط بدون خاک به اجرا درآمد در پایان آزمایشی نیز کل گیاهان از بستر خارج شده و غلظت عناصر غذایی اندازه گیری گردید نتایج نشان داد که شوری اثرات کاهشی معنی داری بر غلظت عناصر غذایی انگور داشت هرچند شدت این اثرات برحسب نوع رقم متفاوت بود. در تمامی ارقام با افزایش غلظت نمک مقادیر سدیم برگ و دمبرگ افزایش معنی داری نشان داد .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.