مقاله ارزیابی تحمل سرما در کشت پاییزه نخود زراعی Cicer arietinum L با استفاده از صفات مورفولوژیک و فنولوژیک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی تحمل سرما در کشت پاییزه نخود زراعی Cicer arietinum L با استفاده از صفات مورفولوژیک و فنولوژیک دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی تحمل سرما در کشت پاییزه نخود زراعی Cicer arietinum L با استفاده از صفات مورفولوژیک و فنولوژیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی تحمل سرما در کشت پاییزه نخود زراعی Cicer arietinum L با استفاده از صفات مورفولوژیک و فنولوژیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی تحمل سرما در کشت پاییزه نخود زراعی Cicer arietinum L با استفاده از صفات مورفولوژیک و فنولوژیک :

تعداد صفحات:۹

چکیده:

به منظور بررسی و معرفی ارقام پرمحصول و متحمل به سرما برای کشت پاییزه ۲۲ رقم نخود زراعی Cicer arietinum L.درسال زراعی ۸۹-۸۸ در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با دو تکرار در ایستگاه سارال مرکز تحقیقات کشاورزی سنندج مورد ارزیابی قرارگرفت دراین مطالعه صفات تعداد روز تا گلدهی و رسیدگی ارتفاع بوته، وزن صددانه عملکرد درجه تحمل سرما و درصد بقا مورد مطالعه قراگرفت. نتایج تجزیه واریانس نشان داد که بین ارقام از نظر صفات ارتفاع بوته وزن صددانه عملکرد و درجه تحمل سرما اختلاف معنی داری وجود داشت تجزیه خوشه ای ارقام مورد مطالعه را در سه گروه متمایز قرا رداد دراین پژوهش ۴ رقم ، FLIP 03-14C ، FLIP 03-1C 03-11C FLIP وFLIP 03-7C با داشتن بیشترین درجه تحمل سرما، درصد بقا و عملکرد دانه به عنوان ارقام مقاوم به سرما و پرمحصول شناخته شدند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.