مقاله ارزیابی تحمل سرما در کشت پاییزه نخود زراعی Cicer arietinum L با استفاده از صفات مورفولوژیک و فنولوژیک
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله ارزیابی تحمل سرما در کشت پاییزه نخود زراعی Cicer arietinum L با استفاده از صفات مورفولوژیک و فنولوژیک دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله ارزیابی تحمل سرما در کشت پاییزه نخود زراعی Cicer arietinum L با استفاده از صفات مورفولوژیک و فنولوژیک کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی تحمل سرما در کشت پاییزه نخود زراعی Cicer arietinum L با استفاده از صفات مورفولوژیک و فنولوژیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله ارزیابی تحمل سرما در کشت پاییزه نخود زراعی Cicer arietinum L با استفاده از صفات مورفولوژیک و فنولوژیک :
تعداد صفحات:۹
چکیده:
به منظور بررسی و معرفی ارقام پرمحصول و متحمل به سرما برای کشت پاییزه ۲۲ رقم نخود زراعی Cicer arietinum L.درسال زراعی ۸۹-۸۸ در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با دو تکرار در ایستگاه سارال مرکز تحقیقات کشاورزی سنندج مورد ارزیابی قرارگرفت دراین مطالعه صفات تعداد روز تا گلدهی و رسیدگی ارتفاع بوته، وزن صددانه عملکرد درجه تحمل سرما و درصد بقا مورد مطالعه قراگرفت. نتایج تجزیه واریانس نشان داد که بین ارقام از نظر صفات ارتفاع بوته وزن صددانه عملکرد و درجه تحمل سرما اختلاف معنی داری وجود داشت تجزیه خوشه ای ارقام مورد مطالعه را در سه گروه متمایز قرا رداد دراین پژوهش ۴ رقم ، FLIP 03-14C ، FLIP 03-1C 03-11C FLIP وFLIP 03-7C با داشتن بیشترین درجه تحمل سرما، درصد بقا و عملکرد دانه به عنوان ارقام مقاوم به سرما و پرمحصول شناخته شدند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.