مقاله ارزیابی تفاوتهای ژنتیکی توده های بومی گندم نان نسبت به کارایی جذب و مصرف نیتروژن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی تفاوتهای ژنتیکی توده های بومی گندم نان نسبت به کارایی جذب و مصرف نیتروژن دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی تفاوتهای ژنتیکی توده های بومی گندم نان نسبت به کارایی جذب و مصرف نیتروژن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی تفاوتهای ژنتیکی توده های بومی گندم نان نسبت به کارایی جذب و مصرف نیتروژن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی تفاوتهای ژنتیکی توده های بومی گندم نان نسبت به کارایی جذب و مصرف نیتروژن :

تعداد صفحات:۲۵

چکیده:

امروزه به دلایل اکولوزیکی و اقتصادی گرایش به سمت سیستمهای کشاورزی پایدار و کم نهاده رو به افزایش است نیتروژن یکی از نهاده های اصلی دراین سیستم بوده که درآلودگی خاک و آبهای زیرزمینی نقش مهمی دارد لذا بمنظور ارزیابی تنوع جذب و مصرف نیتروژن و درنتیجه کاهش مصرف نیتروژن این آزمایش در سال زراعی ۸۷-۸۶ با ۴۲ توده بومی گندم نان Triticum aestivum L. در یک خاک رسی لومی با دو سطح کود نیتروژنه بدون مصرف و با مصرف ۲۰۰ کیلوگرم کود اوره درهکتار بصورت طرح بلوکهای کامل تصادفی در سه تکرار اجرا گردید نتایج نشانگر تنوع بالایی برای کاهش مصرف نیتروژن در اکثر صفات بود تجزیه واریانس اختلاف آماری بسیار معنی داریبرای ارقام در تمامی صفات نشان داد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.