مقاله افزایش رشد ماهی قزل آلای رنگین کمان با استفاده از پروبیوتیک تجاری باکتوسل و پربیوتیک مانان
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله افزایش رشد ماهی قزل آلای رنگین کمان با استفاده از پروبیوتیک تجاری باکتوسل و پربیوتیک مانان دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله افزایش رشد ماهی قزل آلای رنگین کمان با استفاده از پروبیوتیک تجاری باکتوسل و پربیوتیک مانان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله افزایش رشد ماهی قزل آلای رنگین کمان با استفاده از پروبیوتیک تجاری باکتوسل و پربیوتیک مانان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله افزایش رشد ماهی قزل آلای رنگین کمان با استفاده از پروبیوتیک تجاری باکتوسل و پربیوتیک مانان :
تعداد صفحات:۹
چکیده:
هدف از انجام این بررسی مطالعه تاثیر پروبیوتیک تجاری باکتوسل و پربیوتیک مانان بررشد ماهی قزل آلای رنگین کمان پرورشی بود برای این منظور تعداد ۷۲۰ قطعه ماهی با وزن ۱۰ ± ۲ گرم از یکی از مزارع پرورشی ارومیه تهیه و به مدت ۱۰ روز با شرایط آزمایشگاهی سازگاری شدند پس از سازگاری ماهیان در شش گروه هرکدام با سه تکرار بصورت تصادفی در ۱۸ حوضچه ۹۰ لیتری تقسیم گردید و درطول مدت سازگاری و آزمایش غذای تجاری FFT1و FFT2 فرادانه فارسان برای تغذیه ماهیان استفاده شد. ماهیان گروه اول به عنوان شاهد انتخاب و فقط با غذای تجاری تغذیه شدند در حالیکه به ترتیب ماهیان گروه دوم با پروبیوتیک به مقدار ۱۰۰gm گروه سوم با پربیوتیک به میزان ۲/۵gr گروه چهارم پربیوتیک به مقدار ۵gr گروه پنجم با پروبیوتیک ۱۰۰gr و پربیوتیک ۲/۵gr و گروه ششم با پروبیوتیک ۱۰۰mg و پربیوتیک ۵gr درهر کیلوگرم غذا مورد تغذیه قرارگرفتند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.