مقاله بررسی اثرات تغییرات اقلیمی برپراکنش مراحل فنولوژی و میزان اسانس آویشن خراسانی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثرات تغییرات اقلیمی برپراکنش مراحل فنولوژی و میزان اسانس آویشن خراسانی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثرات تغییرات اقلیمی برپراکنش مراحل فنولوژی و میزان اسانس آویشن خراسانی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات تغییرات اقلیمی برپراکنش مراحل فنولوژی و میزان اسانس آویشن خراسانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثرات تغییرات اقلیمی برپراکنش مراحل فنولوژی و میزان اسانس آویشن خراسانی :

تعداد صفحات:۹

چکیده:

عوامل اکولوژیکی و اقلیمی مختلف از فاکتورهای بسیار مهمی هستند که می توانند برتوزیع گونه های گیاهی پوشش گیاهی، تنوع زیستی و خصوصیات مختلف بیولوژیکی و کمیت و کیفیت مواد موثره گیاهان دارویی تاثیر گذار باشند گیاهان مناطق کوهستانی نسبت به این تغییرات سریعتر واکنش نشان داده و محیط رشد خود را تغییر میدهند و دربسیاری از مواقع مراحل فنولوژی گونه زودتر شروع و در نهایت طول دوره رشدی آنها کاهش می یابد گونه های مختلف جنس آویشن Thymus به دلیل داشتن ماده موثره تیمول و کارواکرول بسیار مورد توجه قرار گرفته اند و امروزه در درمان و ساخت بسیاری از داروها و موادبهداشتی و یا بعنوان طعم دهنده مواد غذایی کاربرد وسیعی دارند به منظور بررسی نقش تغییرات عوامل اقلیمی برتوزیع جغرافیایی مراحل رشد و نموی و میزان اسانس آویشن خراسانی سه رویشگاه مختلف در استان خراسان رضوی جهت مطالعه انتخاب گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.