مقاله بررسی اثرات روشهای کشت ارگانیک برخصوصیات خاک و عملکرد محصول گوجه فرنگی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثرات روشهای کشت ارگانیک برخصوصیات خاک و عملکرد محصول گوجه فرنگی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثرات روشهای کشت ارگانیک برخصوصیات خاک و عملکرد محصول گوجه فرنگی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات روشهای کشت ارگانیک برخصوصیات خاک و عملکرد محصول گوجه فرنگی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثرات روشهای کشت ارگانیک برخصوصیات خاک و عملکرد محصول گوجه فرنگی :

تعداد صفحات:۹

چکیده:

حفاظت خاک بعنوان یک موجود زنده واحد یکی از اصلیت رین هدف در کشت ارگانیک مدنظر قرارمیگیرد استفاده ازکودهای شیمیایی به مقدار زیاد در روشهای کشت مرسوم گوجه فرنگی باعث آلودگی آب و خاک می شود و سلامت خاک نیز دراین روند تحت تاثیر قرا رمیگیرد و مقدار قابل جذب بعضی از ریزمغذی ها پس از مدتی در خاک کاهش مییابد در اثر این عومال تولید کشاورزان هرساله کمتر می شودروشهای کشت ارگانیک برای تولید گوجه فرنگی مانند کشت گیاهان پوششی و روشهای خاک ورزی حفاظتی می توانند با بهبود خصوصیات خاک عملکرد محصولات گوجه فرنگی را افزایش دهند بدین منظور آزمایشی در سال زراعی ۸۹-۸۸ در شهرستان گنبد کاووس بصورت طرح کرتهای خرد شده با طرح پایه مربع لاتین و در سه تکرار انجام شد روشهای خاکورزی حفاظتی به عنوان فاکتور اصلی بی خاک ورزی دیسک، کولتیواتور مزرعه و کشت گیاهان پوششی به عنوان فاکتور فرعی جو، شبدر و کشت مخلوط جو و شبدر درنظر گرفته شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.