مقاله درجه بندی کیفیت سیب براساس رنگ به کمک پردازش تصویر و شبکه های عصبی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
11 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله درجه بندی کیفیت سیب براساس رنگ به کمک پردازش تصویر و شبکه های عصبی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله درجه بندی کیفیت سیب براساس رنگ به کمک پردازش تصویر و شبکه های عصبی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله درجه بندی کیفیت سیب براساس رنگ به کمک پردازش تصویر و شبکه های عصبی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله درجه بندی کیفیت سیب براساس رنگ به کمک پردازش تصویر و شبکه های عصبی :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

سیستمهای بینایی ماشین و پردازش تصویر روشهای نوینی هستند که در علوم مختلف از جمله صنعت هواشناسی ، شهرسازی و علوم نظامی و امنیتی ، پزشکی، کشاورزی و ; کاربردهای فراوانی یافته اند از جمله کاربردهای بینایی ماشین در بخش کشاورزی دسته بندی محصولات می باشد دراین مقاله از سیستم بینایی ماشین در درجه بندی محصولات کشاورزی براساس صدمات سطحی و رنگ استفاده شدهاست بدین منظور تعداد ۱۲۰ عدد سیب بصورت تصادفی انتخاب و از تمام سیب ها در شرایط نوردهی یکسان تصویر گرفته شده است از این تعداد ۹۵ تصویر جداسازی و داده های مربوط به آنها استخراج گردیده است سپس با استفاده از شبکه های عصبی و یادگیری با تعداد ۶۰ داده ماشین آموزش داده شده و از ماشین خواسته شده است تا در مورد ۳۵ داده دیگر تصمیم گیری کند نتایج نشان میدهد ماشین آموزش دیده با دقت بالای ۹۶ درصد درجه بندی سیب ها را به درستی انجا م داده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.