مقاله طراحی تقاطع براساس ویژگیهای رفتاری و عملکردی رانندگان مسن و پیشنهاد ملاحظات طراحی هندسی برای ارتقاء ایمنی تقاطع (مطالعه موردی:استان سمنان)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله طراحی تقاطع براساس ویژگیهای رفتاری و عملکردی رانندگان مسن و پیشنهاد ملاحظات طراحی هندسی برای ارتقاء ایمنی تقاطع (مطالعه موردی:استان سمنان) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله طراحی تقاطع براساس ویژگیهای رفتاری و عملکردی رانندگان مسن و پیشنهاد ملاحظات طراحی هندسی برای ارتقاء ایمنی تقاطع (مطالعه موردی:استان سمنان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله طراحی تقاطع براساس ویژگیهای رفتاری و عملکردی رانندگان مسن و پیشنهاد ملاحظات طراحی هندسی برای ارتقاء ایمنی تقاطع (مطالعه موردی:استان سمنان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله طراحی تقاطع براساس ویژگیهای رفتاری و عملکردی رانندگان مسن و پیشنهاد ملاحظات طراحی هندسی برای ارتقاء ایمنی تقاطع (مطالعه موردی:استان سمنان) :

تعداد صفحات:۱۰

چکیده:

تصادفات جاده ای یکی از مهم ترین دلایل مرگ و میر در جهان و به ویژه در ایران است . سالانه تعداد زیادی در جهان در اثر تصادفات جاده ای کشته و مجروح شده اند که در سالهای اخیر این مقادیر رو به افزایش بوده است. با توجه به رشد روزافزون جمعیت و با در نظر گرفتن رشد تصاعدی سوانح جاده ای در کشور طراحی ایمن و رفع نواقص ترافیکی از اهمیت ویژه ای برخوردار است. با بررسی تصادفات جاده ای تقاطع ها به عنوان یکی از عمده ترین نقاط حادثه خیز در تصادفات ترافیکی خودنمایی می کنند. در این میان رانندگان مسن نیز نقش مهمی را در بروز حوادث و ایجاد جراحات شدید ایفا می کنند . در این مقاله ویژگیهای عملکردی و ضعف های عمده رفتاری و عکس العملی از لحاظ ذهنی و فیزیکی مربوط به این دسته از رانندگان که ناشی از افزایش سن و افت قوای روحی – روانی وجسمی-حرکتی و تقلیل قوای پنج گانه شده است را بررسی کرده و با رتبه بندی عوامل محیطی و نواقص طراحی و اجرای مربوط به مشخصات تقاطع ها راهکارهایی را جهت بهبود و اصلاح هندسی و ایمن کردن محیط تقاطع ارایه گردیده است. در مراحل تحقیق مجموعه ای از تصادفات با حد اقل یک راننده مسن درگیر در آن تصادف انتخاب شده و با تعیین تعداد و درصد تصادف اهمیت و لزوم توجه و بررسی تقاطعها مشخص گردید،سپس با انتخاب تقاطعهای با نرخ بالای تصادف رانندگان مسن، عوامل ونواقص عمده دخیل در تصادف این رانندگان تعیین و رتبه بندی گردید.نتیجه بدست آمده نشان داد که در صورت رفع ۷ مورد از نواقص رتبه بندی شده در تقاطعها در حدود ۶۰ درصد از تصادفاتی که رانندگان مسن در آن حضور دارند کاسته خواهد شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.