مقاله راهکارهای مناسب برای کاهش آثار زیست محیطی در صنایع قند
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله راهکارهای مناسب برای کاهش آثار زیست محیطی در صنایع قند دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله راهکارهای مناسب برای کاهش آثار زیست محیطی در صنایع قند کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله راهکارهای مناسب برای کاهش آثار زیست محیطی در صنایع قند،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله راهکارهای مناسب برای کاهش آثار زیست محیطی در صنایع قند :
تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
کارخانجات قند جزو پر مصرفترین آب در صنایع سراسر جهان بشمار میروند. واقع شدن ایران در منطقه گرم و خشک جهان لزوم توجه بیشتر به این بخش را روشن میسازد.بارهای آلودگی جهت تعیین میزان فاضلاب تولیدی و ارزیابی سیستمهای تصفیه و تخمین میزان راندمان و در نهایت تعیین مناسبتترین سیستم، مورد استفاده قرار میگیرد. غلظت و حجم فاضلاب تولیدی در صنایع قند نوسانات شدیدی دارد. EPA نشان داده است که دبی فاضلاب تولیدی بیش از آنکه به ظرفیت تولید یا فرآیند تولید بستگی داشته باشد، متاثر از نحوه اعمال مدیریت مصرف آب در کارخانه است. این مساله اهمیت استفاده مجدد از فاضلاب و تصفیه اقتصادی آن را بیش از پیش مشخصتر میسازد. لذا در این مطالعه به فرآیندهای مختلف تولید قند و شکر از چغندر، میزان مصرف آب در مراحل مختلف، پساب ایجاد شده در کارخانجات قند و شکر پرداخته شده است. هدف اصلی این تحقیق در زمینه کاهش میزان مصرف آب درصنعت قند و ارائه یک متدولوژی برای بهبود مدیریت آب در این صنعت می باشد
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.