مقاله بررسی تاثیر افزودن مکمل اسید آمینه ای L – Ornithine درغذا برشاخص احشایی VSI در ماهی قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر افزودن مکمل اسید آمینه ای L – Ornithine درغذا برشاخص احشایی VSI در ماهی قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر افزودن مکمل اسید آمینه ای L – Ornithine درغذا برشاخص احشایی VSI در ماهی قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر افزودن مکمل اسید آمینه ای L – Ornithine درغذا برشاخص احشایی VSI در ماهی قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر افزودن مکمل اسید آمینه ای L – Ornithine درغذا برشاخص احشایی VSI در ماهی قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

رشد فرایند فیزیولوژیکی مختلف و مجزایی ا زرشد در وزن است که تعدادی از فرایندهای فیزیولوژیکی مشخص نظیر رشد ماهیچه کبد و روده هارا در برمیگیرد. مطالعات متعددی در گذشته روی شناخت ساختار و عملکرد اسیدهای آمینه انجام شدها ند و اثرات متنوع آنها از جمله تحریک رشد در موجودات مختلف به اثبات رسیده اند هدف از انجام این آزمایش بررسی اثر استفادها ز اسیدهای آمینه L– Ornithine برشاخص رشد احشایی VSI درماهی قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss بود اگرچه ماهیان تغذیه شده با L-Ornithine دارای مقادیر شاخص احشایی کمتری نسبت به گروه شاهد بودند تجزیه و تحلیل آماری تفاوت معنی داری بین این ماهیان و گره شاهد نشان نداد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.