مقاله بررسی تاثیر افزودن مکمل اسید آمینه ای L – Ornithine درغذا برشاخص احشایی VSI در ماهی قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی تاثیر افزودن مکمل اسید آمینه ای L – Ornithine درغذا برشاخص احشایی VSI در ماهی قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی تاثیر افزودن مکمل اسید آمینه ای L – Ornithine درغذا برشاخص احشایی VSI در ماهی قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر افزودن مکمل اسید آمینه ای L – Ornithine درغذا برشاخص احشایی VSI در ماهی قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر افزودن مکمل اسید آمینه ای L – Ornithine درغذا برشاخص احشایی VSI در ماهی قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss :
تعداد صفحات:۵
چکیده:
رشد فرایند فیزیولوژیکی مختلف و مجزایی ا زرشد در وزن است که تعدادی از فرایندهای فیزیولوژیکی مشخص نظیر رشد ماهیچه کبد و روده هارا در برمیگیرد. مطالعات متعددی در گذشته روی شناخت ساختار و عملکرد اسیدهای آمینه انجام شدها ند و اثرات متنوع آنها از جمله تحریک رشد در موجودات مختلف به اثبات رسیده اند هدف از انجام این آزمایش بررسی اثر استفادها ز اسیدهای آمینه L– Ornithine برشاخص رشد احشایی VSI درماهی قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss بود اگرچه ماهیان تغذیه شده با L-Ornithine دارای مقادیر شاخص احشایی کمتری نسبت به گروه شاهد بودند تجزیه و تحلیل آماری تفاوت معنی داری بین این ماهیان و گره شاهد نشان نداد
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.