مقاله بررسی اثر برخی از ضایعات صنایع تبدیلی کشاورزی بر پاره ای از خصوصیات رشد قارچ خوراکی صدفی pleurotus ulmarius


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر برخی از ضایعات صنایع تبدیلی کشاورزی بر پاره ای از خصوصیات رشد قارچ خوراکی صدفی pleurotus ulmarius دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر برخی از ضایعات صنایع تبدیلی کشاورزی بر پاره ای از خصوصیات رشد قارچ خوراکی صدفی pleurotus ulmarius  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر برخی از ضایعات صنایع تبدیلی کشاورزی بر پاره ای از خصوصیات رشد قارچ خوراکی صدفی pleurotus ulmarius،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر برخی از ضایعات صنایع تبدیلی کشاورزی بر پاره ای از خصوصیات رشد قارچ خوراکی صدفی pleurotus ulmarius :

تعداد صفحات:۹

چکیده:

کشت قارچ های خوراکی صدفی راه حل مناسبی برای تبدیل ضایعات حاصل از صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی به یک ماده غذایی با ارزش است. در این مطالعه برخی ازضایعات کشاورزی مانند کاه گندم و لیف نخل به عنوان سوبسترا جهت پرورش قارچ صدفیpleurotus ulmarius آزمایشی با ۵ تیمار با ۴ تکرار در قالب طرح کاملا تصادفی انجام شد. نتایج آزمایش نشان داد که تیمارهای ۱۰۰ درصد کاه گندم و ۷۵ درصد کاه گندم + ۲۵ درصد لیف نخل از نظر تولید قارچ صدفی بهترین نتیجه را به همراه داشتند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.