مقاله بررسی سازگاری و پایداری عملکرد ژنوتیپ های گندم دوروم در شرایط دیم منطقه گرمسیر و نیمه گرمسیر کشور


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی سازگاری و پایداری عملکرد ژنوتیپ های گندم دوروم در شرایط دیم منطقه گرمسیر و نیمه گرمسیر کشور دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی سازگاری و پایداری عملکرد ژنوتیپ های گندم دوروم در شرایط دیم منطقه گرمسیر و نیمه گرمسیر کشور  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی سازگاری و پایداری عملکرد ژنوتیپ های گندم دوروم در شرایط دیم منطقه گرمسیر و نیمه گرمسیر کشور،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی سازگاری و پایداری عملکرد ژنوتیپ های گندم دوروم در شرایط دیم منطقه گرمسیر و نیمه گرمسیر کشور :

تعداد صفحات:۲۲

چکیده:

به منظور ارزیابی اثرات متقابل سال در مکان ژنوتیپ های لاینهای پیشرفته گندم دوروم در شرایط دیم گرمسیر و نیمه گرمسیر کشور تعداد ۲۰ رقم و لاین پیشرفته به مدت سه سال در چهار ایستگاه تحقیقاتی گچساران گنبد، مغان و لرستان در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی در ۴ تکرار مورد ارزیابی قرارگرفتند با توجه به یکنواختی واریانس خطاهای آزمایشی در مکانهای مختلف تجزیه واریانس مرکب برای سالها و مناطق انجام شد نتیجه تجزیه مرکب عملکرد دانه نشان داد که بین سالها و مکانها اختلاف بسیار معنی دار وجود دارد همچنین اثر ساده رقم اثر متقابل ژنوتیپ × سال ژنوتیپ ×مکان و اثر متقابل سه جانبه ژنوتیپ × سال× مکان نیز معنی دار بود از نظر عملکرد دانه لاینهای ۹ و ۱۴ برترین لاینها و در تجزیه پایداری با متدلین و بینز بترتیب لاینهای ۱۹ ، ۱۸ و ۱۶، ۱۳ ، ۶ و در روش میانگین ضریب تغییرات لاینهای ۷ ، ۵ و ۴و ۲ و با استفاده از ضریب اکو والانس ریک لاینهای ۲ ، ۷ و ۸ و ۱۰ و ۱۸ و ۱۹ پایدارترین لاینها معرفی شدند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.