مقاله مطالعه خصوصیات جوانه زنی و رشد گیاهچه گیاه دارویی چای ترش Hibiscus Sabdariffa تحت سطوح فرسودگی بذر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه خصوصیات جوانه زنی و رشد گیاهچه گیاه دارویی چای ترش Hibiscus Sabdariffa تحت سطوح فرسودگی بذر دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه خصوصیات جوانه زنی و رشد گیاهچه گیاه دارویی چای ترش Hibiscus Sabdariffa تحت سطوح فرسودگی بذر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه خصوصیات جوانه زنی و رشد گیاهچه گیاه دارویی چای ترش Hibiscus Sabdariffa تحت سطوح فرسودگی بذر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه خصوصیات جوانه زنی و رشد گیاهچه گیاه دارویی چای ترش Hibiscus Sabdariffa تحت سطوح فرسودگی بذر :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

چای مکی یا چای ترش با نام علمیHibiscus Sabdariffaازخانواده مالواسهMalvaceae) از گیاهان دارویی است که دارای خواصی چون کاهش دهنده فشار خون، خنک کننده بدن، رقیق و تصفیه کننده خون، کنترل کننده کلسترول خون، اختلالات کبدی و صفرایی و همچنین آرام بخشی می باشد.جوانه زنی و رشد گیاهچه یکی ازمهمترین مراحل رشدی گیاه است که تعیین کننده درجه موفقیت سیستمهای زراعی درتولید می باشد. این تحقیق به منظور بررسی تاثیر فرسودگی بذر بر خصوصیات جوانه زنی و رشد گیاهچه گیاه دارویی چای ترش در ، دانشگاه زابل در سال ۱۳۸۹ در قالب طرح کاملاً تصادفی با سه تکرار انجام شد.تیمارها شامل زوال بذر در ۵ سطح ( ۰، ۴۸ ، ۷۲ ، ۹۶ و ۱۴۴ ساعت) بود. نتایج نشان داد که با افزایش سطوح زوال، خصوصیاتی نظیر درصد جوانهزنی، سرعت جوانهزنی، یکنواختکی جوانهزنی، مقدار استفاده از ذخایر بذر، کارایی استفاده از ذخایر بذر کاهش یافت، اما مدت زمان بیشتری طول کشید تا بذور به ۵۰ درصد جوانهزنی برسند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.